Skip to main content

Larisa Petrini, ambasadorul lui Jamie Oliver pentru Food Revolution

 

larisa petrini

Publicitate

Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi&Saatchi PR, este cel mai nou ambasador pentru România al Food Revolution Day, campanie inițiată de bucătarul Jamie Oliver.

Ea se numără acum printre cei 300 de ambasadori din întreaga lume selectați pentru a susține alimentația sănătoasă, cinci dintre aceștia fiind români. Ceilalți patru ambasadori sunt Daiana Rădulescu, Daniela Mișcov,
Adela Raluca Moldovan, Miruna Meiroșu.

Food Revolution Day care anul acesta se sărbătorește la nivel internațional pe 17 mai, este ziua dedicată acțiunilor de conştientizare a beneficiilor alimentației sănătoase.

Inițiativa a fost lansată de Jamie Oliver în mai 2012 și are ca scop dezvoltarea educaţiei alimentare ca o punte pentru transformarea vieţilor a milioane de oameni din întreaga lume. Prima ediție a inclus peste 1.000 evenimente organizate de reprezentanți din 62 de state la nivel global.

Larisa Petrini, ambasador Food Revolution Day: "Sunt onorată că am fost inclusă în lista ambasadorilor lui Jamie Oliver și îmi doresc să împărtășesc cu cât mai mulți oameni principiile unui stil de viață sănătos adoptat cu mai mulți ani în urmă. Mi-am propus ca în fiecare lună să organizez cel puțin un eveniment, și pentru că sunt mamă mi-ar plăcea să ajut cât mai mulți copii să devină conștienți importanța unei alimentații sănătoase".

Jamie Oliver: "Este minunat că Larisa s-a implicat în evenimentul din acest an, mai ales că intenționăm să-l organizăm mult mai bine ca în anul precedent. Îmi doresc ca toată lumea căreia îi pasă de educaţia alimentară să fie cât mai unită pentru a demonstra că aceasta este o problemă foarte importantă. Copiii noştri trebuie să înveţe despre alimentația corectă încă de la o vârstă fragedă. De asemenea, avem datoria morală să-i ajutăm și pe adulții care nu știu să gătească, dar vor să trăiască sănătos. Food Revolution Day își propune să-i facă pe oameni să înceapă să gătească sănătos cu alimente proaspete".

Food Revolution Day și Food Revolution Ambassador Program îşi propun să se organizeze împreună cu diverși lideri pe tot parcursul anului şi astfel să ajungă la comunităţile din întreaga lume. Evenimentele lunare organizate de aceștia şi provocările in care ei se vor implica, va face posibilă formarea unei comunități internaţionale de gurmanzi, bucătari, părinţi, profesori, companii şi activişti care să colaboreze cu persoane care au cunoştinţe în domeniu şi instrumente pentru a face alegeri sănătoase.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu