Skip to main content

Larisa Petrini, ambasadorul lui Jamie Oliver pentru Food Revolution

 

larisa petrini

Publicitate

Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi&Saatchi PR, este cel mai nou ambasador pentru România al Food Revolution Day, campanie iniţiată de bucătarul Jamie Oliver.

Ea se numără acum printre cei 300 de ambasadori din întreaga lume selectaţi pentru a susţine alimentaţia sănătoasă, cinci dintre aceştia fiind români. Ceilalţi patru ambasadori sunt Daiana Rădulescu, Daniela Mişcov,


Adela Raluca Moldovan, Miruna Meiroşu.

Food Revolution Day care anul acesta se sărbătoreşte la nivel internaţional pe 17 mai, este ziua dedicată acţiunilor de conştientizare a beneficiilor alimentaţiei sănătoase.

Iniţiativa a fost lansată de Jamie Oliver în mai 2012 şi are ca scop dezvoltarea educaţiei alimentare ca o punte pentru transformarea vieţilor a milioane de oameni din întreaga lume. Prima ediţie a inclus peste 1.000 evenimente organizate de reprezentanţi din 62 de state la nivel global.

Larisa Petrini, ambasador Food Revolution Day: "Sunt onorată că am fost inclusă în lista ambasadorilor lui Jamie Oliver şi îmi doresc să împărtăşesc cu cât mai mulţi oameni principiile unui stil de viaţă sănătos adoptat cu mai mulţi ani în urmă. Mi-am propus ca în fiecare lună să organizez cel puţin un eveniment, şi pentru că sunt mamă mi-ar plăcea să ajut cât mai mulţi copii să devină conştienţi importanţa unei alimentaţii sănătoase".

Jamie Oliver: "Este minunat că Larisa s-a implicat în evenimentul din acest an, mai ales că intenţionăm să-l organizăm mult mai bine ca în anul precedent. Îmi doresc ca toată lumea căreia îi pasă de educaţia alimentară să fie cât mai unită pentru a demonstra că aceasta este o problemă foarte importantă. Copiii noştri trebuie să înveţe despre alimentaţia corectă încă de la o vârstă fragedă. De asemenea, avem datoria morală să-i ajutăm şi pe adulţii care nu ştiu să gătească, dar vor să trăiască sănătos. Food Revolution Day îşi propune să-i facă pe oameni să înceapă să gătească sănătos cu alimente proaspete".

Food Revolution Day şi Food Revolution Ambassador Program îşi propun să se organizeze împreună cu diverşi lideri pe tot parcursul anului şi astfel să ajungă la comunităţile din întreaga lume. Evenimentele lunare organizate de aceştia şi provocările in care ei se vor implica, va face posibilă formarea unei comunităţi internaţionale de gurmanzi, bucătari, părinţi, profesori, companii şi activişti care să colaboreze cu persoane care au cunoştinţe în domeniu şi instrumente pentru a face alegeri sănătoase.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus