Skip to main content

16 mai. Patronul ziarului Puterea este dat în judecată de Poşta Română

 

Thiess-Mediafax_Foto-Razvan

Publicitate

THIESS ESTE DAT ÎN JUDECATĂ DE POŞTĂ. Adrian Thiess, deţinătorul brandului Puterea şi omul care a adus la Bucureşti echipa de fotbal Barcelona, este dat în judecată de Poşta Română, potrivit unui dosar înregistrat marţi la Tribunalul Bucureşti, scrie DailyBusiness.ro. Poşta Română a încheiat în 2005 un contract cu firma Interactive Media, care era administrată de Thiess, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentanţi ai societăţii de stat. Între timp, firma administrată de Thiess a intrat în insolvenţă şi a fost radiată, iar Poşta Română nu a putut recupera o creanţă, care în 2008 ajunsese la 43.000 lei, inclusiv penalităţi. În vederea recuperării creanţei, Poşta Română s-a îndreptat împotriva administratorului companiei.

Poşta îl dă în judecată pe omul care a adus Barcelona la Bucureşti


FOTOGRAFIE AUTENTICĂ. În urma recentelor discuţii apărute în media privind autenticitatea fotografiei câştigătoare a trofeului World Press Photo of the Year din 2012, organizatorii competiţiei au supus imaginea unor analize specializate pentru a confirma integritatea fotografiei şi a opri alte eventuale speculaţii, scrie Mediafax.

"Am analizat imaginea RAW, furnizată de World Press Photo, şi imaginea JPEG rezultată. Este evident că fotografia publicată a fost retuşată în ceea ce priveşte culoarea şi nuanţa atât globale cât şi locale. În afară de aceasta, totuşi, nu am găsit nicio dovadă de manipulare sau compoziţie fotografică semnificativă", explică Dr. Hanry Farid, profesor de informatică la Universitatea Dartmouth din Statele Unite, cofondator şi CTO (Chief Technology Officer) la Fourandsix Technologies & Kevin Connor, continuând prin infirmarea, însoţită de explicaţii, a analizelor asupra fotografiei care au circulat în presă.
Fotografia câştigătoare la World Press Photo of the Year: Experţi confirmă integritatea imaginii lui Paul Hansen


UN NOU SERVICIU DE LA TREEWORKS. TreeWorks îşi completează portofoliul de soluţii de analiză a social media cu un nou produs - fbMonitor. Platforma poate fi accesată la adresă www.zelist.ro/fb şi oferă companiilor posibilitatea de a determina care este eficienţa demersurilor de comunicare în cadrul paginii proprii de Facebook, scrie Wall-Street.ro.

Practic, odată cu această mişcare, proprietarii ZeList intră în concurenţă cu FaceBrands.ro, platformă ce analizează în amănunt evoluţia paginilor de pe cea mai mare reţea din lume.
FbMonitor prezintă acele metrice care reflectă eficienţa comunicării pe o pagină de Facebook, atât în mod absolut, cât şi prin raportare la concurenţă sau la o perioadă aterioara.
Treeworks concurează cu FaceBrands prin lansarea unui sistem de monitorizare a paginilor de Facebook


NIVEL RECORD PENTRU ACŢIUNILE GOOGLE. Acţiunile Google au depăşit miercuri pentru prima oară nivelul de 900 de dolari pe unitate, înaintea unei conferinţe anuale organizată de companie la San Francisco, la care vor fi prezentate noutăţi legate de Android, Chrome, Google Glass şi posibil aparate noi, precum smartphone-uri şi tablete, scrie Mediafax.

Titlurile Google sunt în urcare cu 2,5%, la 909,38 dolari pe unitate, relatează Bloomberg.
Potrivit Wall Street Journal, Google ar urma să lanseze şi un serviciu online pentru muzică, similar cu serviciul Spotify.
Prin acest nou serviciu, Google vrea să ofere mai multe motive pentru utilizarea Android, cel mai folosit sistem de operare destinat aparatelor smartphone.
GOOGLE a atins un nou nivel record la preţul pe acţiune


CHRISTINA AGUILERA VREA DIN NOU ÎN JURIUL THE VOICE. Cântăreaţa americană Christina Aguilera se află în negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni în juriul emisiunii-concurs The Voice, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

Christina Aguilera, în vârstă de 32 de ani, a renunţat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii "The Voice", pentru a-şi promova cel mai recent album de studio, "Lotus", printr-un turneu nord-american. Cântăreaţa a făcut parte din juriul emisiunii "The Voice" în primele trei sezoane ale show-ului. Christina Aguilera, în negocieri avansate pentru a reveni în juriul The Voice

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    un maron, are maroneria influenta astfel incat sa nu se intample niminc...
  • Observator Observator
    Thiess asta e si el un tepar. Se tot foieste pe la televiziuni, mai nou ca il aduce pe Friedman la Bucuresti cu Holdingul lui, dar el e posesor de firmulite in insolventa care uita sa-si plateasca datoriile catre parteneri.

Trimite un comentariu

sus