Skip to main content

16 mai. Patronul ziarului Puterea este dat în judecată de Poșta Română

 

Thiess-Mediafax_Foto-Razvan

Publicitate

THIESS ESTE DAT ÎN JUDECATĂ DE POȘTĂ. Adrian Thiess, deținătorul brandului Puterea și omul care a adus la București echipa de fotbal Barcelona, este dat în judecată de Poșta Română, potrivit unui dosar înregistrat marți la Tribunalul București, scrie DailyBusiness.ro. Poșta Română a încheiat în 2005 un contract cu firma Interactive Media, care era administrată de Thiess, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentanți ai societății de stat. Între timp, firma administrată de Thiess a intrat în insolvență și a fost radiată, iar Poșta Română nu a putut recupera o creanță, care în 2008 ajunsese la 43.000 lei, inclusiv penalități. În vederea recuperării creanței, Poșta Română s-a îndreptat împotriva administratorului companiei.

Poșta îl dă în judecată pe omul care a adus Barcelona la București


FOTOGRAFIE AUTENTICĂ. În urma recentelor discuţii apărute în media privind autenticitatea fotografiei câştigătoare a trofeului World Press Photo of the Year din 2012, organizatorii competiţiei au supus imaginea unor analize specializate pentru a confirma integritatea fotografiei şi a opri alte eventuale speculaţii, scrie Mediafax.

"Am analizat imaginea RAW, furnizată de World Press Photo, şi imaginea JPEG rezultată. Este evident că fotografia publicată a fost retuşată în ceea ce priveşte culoarea şi nuanţa atât globale cât şi locale. În afară de aceasta, totuşi, nu am găsit nicio dovadă de manipulare sau compoziţie fotografică semnificativă", explică Dr. Hanry Farid, profesor de informatică la Universitatea Dartmouth din Statele Unite, cofondator şi CTO (Chief Technology Officer) la Fourandsix Technologies & Kevin Connor, continuând prin infirmarea, însoţită de explicaţii, a analizelor asupra fotografiei care au circulat în presă.
Fotografia câştigătoare la World Press Photo of the Year: Experţi confirmă integritatea imaginii lui Paul Hansen


UN NOU SERVICIU DE LA TREEWORKS. TreeWorks își completează portofoliul de soluții de analiză a social media cu un nou produs - fbMonitor. Platforma poate fi accesată la adresă www.zelist.ro/fb și oferă companiilor posibilitatea de a determina care este eficiența demersurilor de comunicare în cadrul paginii proprii de Facebook, scrie Wall-Street.ro.

Practic, odată cu această mișcare, proprietarii ZeList intră în concurență cu FaceBrands.ro, platformă ce analizează în amănunt evoluția paginilor de pe cea mai mare rețea din lume.
FbMonitor prezintă acele metrice care reflectă eficiența comunicării pe o pagină de Facebook, atât în mod absolut, cât și prin raportare la concurență sau la o perioadă aterioara.
Treeworks concurează cu FaceBrands prin lansarea unui sistem de monitorizare a paginilor de Facebook


NIVEL RECORD PENTRU ACȚIUNILE GOOGLE. Acţiunile Google au depăşit miercuri pentru prima oară nivelul de 900 de dolari pe unitate, înaintea unei conferinţe anuale organizată de companie la San Francisco, la care vor fi prezentate noutăţi legate de Android, Chrome, Google Glass şi posibil aparate noi, precum smartphone-uri şi tablete, scrie Mediafax.

Titlurile Google sunt în urcare cu 2,5%, la 909,38 dolari pe unitate, relatează Bloomberg.
Potrivit Wall Street Journal, Google ar urma să lanseze şi un serviciu online pentru muzică, similar cu serviciul Spotify.
Prin acest nou serviciu, Google vrea să ofere mai multe motive pentru utilizarea Android, cel mai folosit sistem de operare destinat aparatelor smartphone.
GOOGLE a atins un nou nivel record la preţul pe acţiune


CHRISTINA AGUILERA VREA DIN NOU ÎN JURIUL THE VOICE. Cântăreața americană Christina Aguilera se află în negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni în juriul emisiunii-concurs The Voice, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

Christina Aguilera, în vârstă de 32 de ani, a renunțat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii "The Voice", pentru a-și promova cel mai recent album de studio, "Lotus", printr-un turneu nord-american. Cântăreața a făcut parte din juriul emisiunii "The Voice" în primele trei sezoane ale show-ului. Christina Aguilera, în negocieri avansate pentru a reveni în juriul The Voice

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Thiess asta e si el un tepar. Se tot foieste pe la televiziuni, mai nou ca il aduce pe Friedman la Bucuresti cu Holdingul lui, dar el e posesor de firmulite in insolventa care uita sa-si plateasca datoriile catre parteneri.

Trimite un comentariu