Skip to main content

PRESA DE AZI. Pro Sport: Banca Becali. Filiala Rahova

 

Capturaţi ecranul complet 28.05.2013 125025.bmp

Titlul zile vine de la Pro Sport care rămâne la subiectul Gigi Becali, care câştigă bani chiar şi când se află după gratii. Gazeta Sporturilor face o ediţie specială în cinstea câştigării titlului cu numărul 24, sărbătorit oficial de fanii Stelei în această seară.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • ProSport dă titlul zilei: Banca Becali. Filiala RahovaFinanţatorul se îmbogăţeşte şi în penitenciar. Mare parte din cele 4,5 milioane de euro pe care Steaua le primeşte azi de la UEFA va intra în contul său, în schimbul banilor împrumutaţi clubului, explică publicaţia în titlu.
  • Gazeta Sporturilor dedică prima pagină de astăzi Stelei, care va sărbători oficial câştigarea titlului cu numărul 24. Steliştii primesc diseară tricourile de campioni AUR 24K.
  • Adevărul prezintă Jurnalul lui Coposu şi secretele lui Maniu. Este vorba despre o serie de documente descoperite pe rafturile CNSAS de către istoricul Marin Pop. Lucrarea dezvăluie date istorice inedite din viaţa politică a lui Iuliu Maniu, din timpul celui de-al doilea război mondial.
  • Evenimentul zilei ţine prima pagină pentru Bucureşti: Cei doi care au distrus Drumul Taberei este cel mai important subiect al cotidianului. Este vorba despre eşecul lucrărilor la linia de metrou construită în cartierul Drumul Taberei. EVZ a găsit şi vinovaţii: Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, şi Rareş Mănescu, primarul de sector.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus