Skip to main content

PRESA DE AZI. Reghecampf rămâne încă un sezon la Steaua, scriu ziarele de sport

 

presa de azi 30 maiZiarele de sport Gazeta Sporturilor şi ProSport au pe prima pagină articole despre antrenorul Stelei care spune că va continua în Ghencea şi în sezonul următor. “Rămân cu voi!”, este titlul de pe prima pagină din Gazeta Sporturilor. ProSport titrează pe prima pagină “Reghecampf aşteaptă Valiza”.

Publicitate

“Antrenorul campion nu le-a comunicast până acum jucătorilor că va continua în Ghencea şi în sezonul următor. El vrea să vadă mai întâi ce se hotărăşte pe 4 iunie în Dosarul Valiza şi dacă Becali îi poate garanta un buget decent pentru sezonul viitor”, mai scrie ProSport pe prima pagină.

“Tehnicianul care i-a readus Stelei titlul după şapte ani a decis să-şi respecte contractul şi să rămână încă doi ani în Ghencea”, scrie GSP pe prima pagină.

Tabloidele îşi deschid ediţia de astăzi cu subiecte legate de presupusa relaţie a Andreei Marin cu fizioterapeutul turc Tuncay Oztruk, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. “Cât de fericită e Andreea Marin la braţul iubitului ei turc!”, titrează Libertatea. Tabloidul mai scrie că “Zâna nu-şi mai ascunde relaţia cu Tuncay Oztruck, un medic cu 12 ani mai tânăr”. Click are pe prima pagină titlul: “Andreea Marin, super-partidă pentru iubitul tinerel”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Cine îşi bate joc de Delta Dunării
  • România liberă: Ce se ascunde în spatele bătăliei pentru dreapta
  • Naţional: Procesul de divorţ al soţilor Patricdiu de învârte în jurul expertizei medico-legale a magnatului. Certificat de nebun

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus