Skip to main content

PRESA DE AZI. Victoria Stelei împotriva FC Braşov, pe prima pagină a ziarelor de sport

 

presa de azi 29 maiZiarele de sport Gazeta Sporturilor şi ProSport îşi deschid ediţia de astăzi cu articole despre meciul câştigat aseară de Steaua împotriva echipei FC Braşov. Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină “Condamnaţi la fericire”, în timp ce ProSport are pe prima pagină titlul “Urmează staţia Liga Campionilor”.

Publicitate

“După 4-0 cu Braşovul, Steaua a declanşat fiesta pentru titlul 24. Show-ul, demn de o mare campioană, a început pe Arena Naţională şi a continuat până după miezul nopţii pe străzile Capitalei. Reghecampf i-a dedicat succesul lui Gigi Becali, încarcerat pentru trei ani. Patronul Stelei a fost aplaudat de tot stadionul, mai puţin de Peluza Sud”, scrie Gazeta Sporturilor pe prima pagină.

Adevărul are pe prima pagină un articol despre modul în care Marian Oprişan, şeful Consiliului Judeţean Vrancea, vrea să îşi crească averea pe seama unor investiţii din bani europeni. “Oprişan îşi creşte averea pe seama UE”, titrează Adevărul.

“Marian Oprişan, şeful Consiliului Judeţean Vrancea, pregăteşte modernizarea cu bani europeni a zonei rezidenţiale Crângul Petreşti, ca să crească valoarea celor 8,5 hectare pe care baronul PSD le deţine în vecinătate”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: 331 milioane de euro, ţeapă dată de un distribuitor de medicamente
  • România liberă: Ce lipseşte din procesul de revizuire a Constituţiei
  • Naţional: Sute de politicieni scăpaţi de Justiţie vor fi reanchetaţi
  • Libertatea: Ilie Năstase o va duce pe Brigitte la altar!
  • Click!: Andreea Marin nu s-a dezlipit două zile de iubitul turc

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus