Skip to main content

Șeful TBWA pleacă după aproape zece ani în agenție

 

Publicitate

Cristian Munteanu, managing director al agenției de publicitate TBWA București, a decis să plece, după aproape zece ani în companie. Potrivit informațiilor

Paginademedia.ro, anunțul plecării a fost făcut, către clienții companiei, astăzi, în jurul prânzului.

În cei zece ani, Cristian Munteanu (36) a fost, pe rând, director de creație, director de creație TBWA pe toată Europa Centrală și de Est și, din 2010, a condus agenția ca managing director.

Înainte de TBWA, Cristian Munteanu (absolvent de Litere) a lucrat la D’Arcy (2001-2004), pe conturile Connex (actualul Vodafone), ING și Rompetrol și la revista Dilema, unde a fost secretar general de redacție.

Agenția de publicitate TBWA este deținută în România, integral, de către grupul internațional Omnicom. TBWA se ocupă de conturi de creație precum McDonald’s, Michelin, Vichy, Henkel și BMW.

TBWA este acționar și în agenția de media OMD, alături de The Group (deținut de Mihaela Nicola și Zoltan Szigeti) și de DDB.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Cristian Munteanu se va orienta către domeniul digital. Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Munteanu nu a detaliat motivele plecării și nici viitoarea direcție.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu