Skip to main content

VIDEO. Selgros, o campanie ca un banc sec

 

captura sel gros

Publicitate

De ce să-ți iei dresuri, ciocolată ori jucării de la Selgros? Pentru că au cea mai bună carne, spune cea mai recentă campanie pentru lanțul de magazine cash&carry, semnată de agenția Propaganda.

Cea mai vizibilă este campania TV în care doi hoți de bănci se ceartă pentru că unul dintre ei și-a luat dres plasă pentru cea mai recentă lovitură. De unde își luase el dresurile? De la Selgros pentru că au „cea mai bună carne”.

Cum explică agenția noua campanie

Luciana Bodolan, Strategic Planner Propaganda: “Strategia noastră a fost să gândim o platformă de comunicare în care vedeta să fie carmangeria, acompaniată întotdeauna de alte produse din oferta Selgros. Astfel, poziţionarea a devenit “tot ce contează, începând cu cea mai bună carne”, urmând a fi exprimată printr-o campanie susţinută de motive pentru care să vii la Selgros, motivul principal, după cum spuneam, fiind carmangeria. Clientul, unul dintre cei mai faini, de altfel, a îmbrăţişat imediat şi strategia şi conceptul “Merită.”, ce s-a născut din ea, unul absurd şi amuzant, dar care exprimă foarte bine tot ce-am vrut să spunem.”

Campania a fost dezvoltată pe TV și pe panouri stradale.

Propaganda Campanie Selgros. Merita. vizual 1

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • mda, logica imbatabila, marca selgros... fix de aia trebuie sa cumperi si legume de la profi (se stie ca aduc doar produse de calitate slaba) pentru ca au promotii la ciocolata milka...
  • cum se pricep la dresuri, se pricep si la carne. ce trebuie sa retina consumatorul amator, este ca selgros a reinventat carnea. nice diferentiator, entuziastic si entuziasmatic. as fi curios sa vad reclama pentru produse de post... target? miticii care fluierau ravel.
  • Spot-ul mi se pare foarte reusit. Ceva diferit de restul spot-urilor plicticoase, apatice si lipsite de originalitate.

    In schimb conceptul "Merita" nu e, in opinia mea, remarcabil.
  • O reclama primitiva, de proasta calitate, filmata amatoriceste si scumpa...se sperie copilul cind o vede la televizor...

Trimite un comentariu