Skip to main content

Care este limita? Fișa medicală a Alexandrei Stan, postată pe internet

 

Alexandra-stan
Foto: fanpop.com

Publicitate

 

DERAPAJ. Cazul Alexandra Stan a împins la limită goana după subiecte cât mai interesante despre subiect.

De exemplu, ziarul Libertatea a prezentat, în ediția online de ieri, imagini ale actelor medicale care atestă starea de sănătate a cântăreței Alexandra Stan, în urma conflictului violent în care aceasta a fost implicată. Imaginile sunt la limita confidențialității actelor medicale, dar și a protecției datelor cu caracter personal.

Astfel, diagnosticul pus de medicii care au consultat-o pe cântăreață a apărut vizibil într-un facsimil, iar datele personale (CNP, adresa) au fost și ele prezentate integral în imaginile certificatului medico-legal.

acte_spital

Ulterior, linkul de pe site-ul ziarului a dispărut de tot. În facsimilurile alăturate, Paginademedia.ro a blurat datele personale publicate de ziar.

astan

Știrea, care a apărut cu titlul ”O nouă dovadă incontestabilă că Alexandra Stan a fost bătută”, a fost preluată de câteva site-uri și portaluri de știri mai înainte de a fi ștearsă de pe pagina ziarului Libertatea.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • auzi, tie nu iti miroase de la o posta a facatura? pepe si cu oana au divortat ca sa faca bani de la televiziuni (oricum nu stateau din dragoste), gabi cristea si barba-su au divortat tot pentru bani, acum alexandra stan nu putea sa divorteze ca nu era casatorita, deci, a incasat-o pentru rating. o sa ii creasca cota la concerte, o sa ia 2000 de euro si nu o mie ca pana acum, sau cat lua ea). certificatul ala medical e suspect... un singur indiciu: uita-te la data, ai mai vazut vreun medic care sa modifice data si chiar atat de grosolan? anul 2013 e scris inghesuit in 2 casute, iar ora 20.45 e scrisa labartat pe 4 casute...
  • asta cu "esti clasa, ma" nu numai ca nu am inteles-o, dar nici nu stiu de cand/de ce ne-o permitem. sau tu esti fost coleg de generala si nu stiam io? :)
  • Florin, esti clasa, ma, nu te stresa, mergi inainte. Sterge comentariile, asa se face cand esti meserias.

Trimite un comentariu