Skip to main content

M-a făcut mama artist trece Oceanul. Formatul a fost cumpărat de managerul lui Justin Bieber

 

M-a facut mama artist
Emisiuna M-a făcut mama artist a fost difuzată anul trecut la Prima TV şi i-a avut prezentatori pe Andreea Raicu şi Dan Finţescu

Publicitate

Scooter Braun, managerul mai multor vedete americane printre care şi Justin Bieber, alături de casa de producţie Marble Media au achiziţionat formatul M-a făcut mama artist (Mom made me a star). Show-ul ar urma să fie adaptat pentru ţările din America de Nord, potrivit The Hollywood Reporter.

Achiziţia a fost făcută în cadrul târgului de televiziune NATPE, care se desfăşoară zilele acestea la Budapesta.

Emisiunea tip talent show, care a fost difuzată anul trecut de Prima TV, este produsă de Media Factory. La nivel internaţional, show-ul este vândut de Small World IFT. Tot Media Factory a realizat şi Miss fata de la ţară (Miss country girl), un format românesc care s-a vândut în mai multe ţări.

Miss Country Girl a mai fost produs în Ucraina, de canalul 1+1, şi a fost vândut în alte aproape 20 de ţări, printre care Statele Unite, Australia şi Franţa. Grupul Viasat a achzitionat formatul pentru 11 ţări (Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Cehia şi Ghana). Anul acesta emisiunea a început să ruleze şi în Thailanda.

Media Factory a produs în ultimii 11 ani peste 20 de emisiuni, printre acestea se numără Animat Planet Show, România mea, Reporter Incognito, Aruncaţi din Tren, Potopul după Dinescu şi Părerea Mea.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • udialan udialan
    "PAREREA MEA" am auzit ca ar fi o furaciune! vorbeste lumea.
  • Imobiliare Sibiu Imobiliare Sibiu
    felicitari lor.
  • alina alina
    cu cat sunt mai multe emisiuni de acest tip, cu atat ar trebui sa fie si mai interesante, ca de ... concurenta

Trimite un comentariu

sus