Skip to main content

M-a făcut mama artist trece Oceanul. Formatul a fost cumpărat de managerul lui Justin Bieber

 

M-a facut mama artist
Emisiuna M-a făcut mama artist a fost difuzată anul trecut la Prima TV și i-a avut prezentatori pe Andreea Raicu și Dan Fințescu

Publicitate

Scooter Braun, managerul mai multor vedete americane printre care și Justin Bieber, alături de casa de producție Marble Media au achiziționat formatul M-a făcut mama artist (Mom made me a star). Show-ul ar urma să fie adaptat pentru țările din America de Nord, potrivit The Hollywood Reporter.

Achiziția a fost făcută în cadrul târgului de televiziune NATPE, care se desfășoară zilele acestea la Budapesta.

Emisiunea tip talent show, care a fost difuzată anul trecut de Prima TV, este produsă de Media Factory. La nivel internațional, show-ul este vândut de Small World IFT. Tot Media Factory a realizat și Miss fata de la țară (Miss country girl), un format românesc care s-a vândut în mai multe țări.

Miss Country Girl a mai fost produs în Ucraina, de canalul 1+1, și a fost vândut în alte aproape 20 de țări, printre care Statele Unite, Australia și Franța. Grupul Viasat a achzitionat formatul pentru 11 țări (Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Cehia și Ghana). Anul acesta emisiunea a început să ruleze și în Thailanda.

Media Factory a produs în ultimii 11 ani peste 20 de emisiuni, printre acestea se numără Animat Planet Show, România mea, Reporter Incognito, Aruncați din Tren, Potopul după Dinescu și Părerea Mea.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu