Skip to main content

Niels Schnecker lasă Antena 3 pentru a fi șeful de campanie al lui Crin Antonescu

 

Capturaţi ecranul complet 28.06.2013 122939.bmp
Niels Schnecker a prezentat astăzi pentru ultima dată emisiunea Previziunile zilei pe care o realiza alături de Sabina Iosub. „Plec ca director de campanie pentru Crin Antonescu la prezidențiale”, a spus Schnecker astăzi, chiar la finalul emisiunii sale.

Publicitate

Schnecker a ținut să mulțumească mai multor colegi de la Antena 3, printre care Mihai Gâdea, directorul postului, dar și Sandrei Stoicescu, „care a fost prima care m-a adus aici”, după cum a declarat realizatorul. Schnecker a prezentat 687 de ediții de Previziunile zilei.

Anunțul oficial a fost făcut și de către PNL printr-un comunicat. Antonescu și-a argumentat alegerea prin "compatibilitatea viziunilor politice şi a succeselor înregistrate de Niels Schnecker în campaniile electorale desfăşurate în Statele Unite ale Americii".

În perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a peste zece campanii electorale în Statele Unite ale Americii, dintre care şapte pentru cursa prezidenţială, se mai arată în comunicatul PNL.

Ultima ediție a emisiunii Previziunile zilei, AICI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Funeralii nationale la Latrina3!Pleaca jidanul sa-l trezeasca la realitate pe Cacarau.Poate face din el un Cacabun.
  • DACA E TARE
    un sg lucru trb sa l convinga pe Crin - legat de separatia puterilor in stat...
    dar, nicio sparanta SAU "in alte cuvinte": n ai cu cine!
  • interesant. deci evreul pleaca la pnl. sa inteleg ca le impartaseste ceva din experientele lui la CIA, MOSAD, USAF...?
  • Ai putea zice ca incepe sa se curate latrina . Daca mai pleaca gadea, isterica din Pitesti, oana lu' stancu' din varfu' vaii, ,s- ar putea ca latrina sa devina un loc mai frumos mirositor.
    Mai degraba insa ii crezi pe unii de prin piata, care zic ca s-a cam terminat rezerva de "ches" si d'alde Niels, ca si Ciutacu, nu prea pupa funduri pentru maruntis. Timpul ne va dovedi care varianta este reala.

Trimite un comentariu