Skip to main content

Șeful știrilor TVR, Claudiu Lucaci, propus pentru postul de consul al României la New York

 

claudiu-lucaci-gandulDirectorul Știrilor TVR, Claudiu Lucaci, a declarat astăzi pentru HotNews.ro că a primit o propunere din partea MAE pentru postul de consul al României la New York și că așteaptă, în prezent, detalii privind procedurile în acest sens.

Publicitate

Întrebat dacă Ministerul Afacerilor Externe i-a făcut o astfel de propunere, el a spus: "Da, am primit o propunere. Urmează ca MAE să-mi comunice detaliile privind procedura oficială". El a oferit același răspuns și când a fost întrebat dacă va accepta această propunere.

Purtătorul de cuvânt al MAE a precizat, în această după-amiază, pentru HotNews.ro că "ieri, în ședința de guvern, a fost adoptată la propunerea MAE decizia de numire în funcția de Consul General al României la New York a domnului Claudiu Lucaci. Decizia urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Domnul Claudiu Lucaci a mai deținut anterior funcția de Consul General al României la Los Angeles".

Întrebat dacă va ocupa acest post prin detașare de la TVR, în cazul în care va fi numit în funcție, el a precizat că detașarea este formula curentă pentru astfel de numiri.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce e foarte misto e ca slugarnicul asta de Lucaci citeste comentariile de aici si ia Hepatoprotect sa nu arate ca șofranu´...Haha!...Ia zi-i, Lucacsi, te ofticsi?
  • Ce aveti, fratilor, cu Claudelu'? E un baietas care a stiut sa penetreze sistemul, are excelente calitati de lingau. De ce sa trimitem diplomati de cariera pe post de consuli generali cand avem din plin cacanari ca el, taman buni de rasplatit pentru servicii de pupincurism?! Tara trebuie condusa de mediocri si reprezentata de papagali.
  • Inteleg ca toata lumea care comenteaza aici il cunoaste bine pe Lucaci, atat ce a facut la Los Angeles, cand era tot consul general, cat si la TVR, unde a produs, printre altele, Ora de Stiri.
    Imi plac mult habarnistii care acuza habarnismul.
  • Pacat! Nu el trebuia sa plece ci habarnistii din TVR care duc hartii de la un birou la altul, care stau PUR SI SIMPLU DEGEABAAAAA, oameni buni si sunt platiti de catre noi! De asta TVR ul merge asa cum merge, pentru ca sunt tinuti acolo oameni cu pile in detrimentul celor care ar putea sa faca treaba. Sa fie si la ei ca la privat...pariu ca doar aia cu drepturi de autor ar trebui sa ramana. 80 la suta din cei cu carte de munca sunt cei care stau si o freaca acolo!!!!!
  • Uf, un Elwis mai puțin! Ducă-seeeeeee!este isteric, super frustrat si habarnist. Bine ca a lins clanta care trebuie. Du-te,du-te si sa vii când ...te-om chema noi! Loser
  • ce viata dulce cand esti om din sistem. nu mai conteaza cat esti de competent, te loveste statul cu functii care mai de care mai grozave :) un anonim cuminte care sare dintr-o functie intr-alta pe bani frumosi in timp ce oameni bine pregatiti sunt someri ca nu stiu "sa se descurce" in frumoasa si fascinanta Romanie

Trimite un comentariu