Skip to main content

TVR "DE CARTIER". Tataee, invitat la Profesioniștii cu Eugenia Vodă

 

tataee

Publicitate

 

Invitatul Eugeniei Vodă la ediţia estivală a emisiunii Profesioniştii din 29 iunie este Vlad Irimia, cunoscut sub numele de Tataee. Ediţia de sâmbătă va fi difuzată de la ora 23.00 şi pe portalul video al TVR, tvrplus.ro.

„Scopul declarat al ediţiei este acela de a propune un punct de întâlnire între publicul Profesioniştilor şi publicul B.U.G. Mafia”, spune realizatoarea Eugenia Vodă.

Vlad Irimia, cunoscut sub numele de scenă Tataee, este producător muzical, rapper, producător executiv şi manager muzical. Este unul dintre fondatorii şi principalul producător al B.U.G. Mafia. Are, de asemenea, albume produse şi se ocupă de carierele multor rapperi romani. Printre cei ale căror cariere muzicale le-a îndrumat se numără: La Familia, XXL & 10 Grei, Mahsat şi JerryCo.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Iata ca am prins momentul "sa-mi dau si eu cu parerea"!
  Sunt o persoana de varsta a treia. Urmaresc, in general, emisiunile doamnei E.Voda. Sunt o incantare!
  La fel a fost si Vlad. M-a cucerit prin faptul ca are sufletul curat, are un caracter frumos, este curajos si bataios pentru ca are dreptarea de partea lui si in constiinta lui. Bravo Vlad! Cei mici, snobi si josnici nu pot vedea nimic datorita valului pe care-l au pe ochi!
  Ceea ce nu au cum sa stie unii este ca in fiecare om (chiar "jeg", gormo) exista si o parte frumoasa. Nu-i asa ca-i cam greu de inteles? Daca fiecare dintre noi am incerca sa ne ridicam propriul nivel de frecventa vibrationala (asa cum il are Vlad!), am pricepe.
  Dumneavoastra, doamna Voda, va transmit numai ganduri bune si tineti-o tot asa! Multumesc pentru munca pe care o depuneti!
 • TU ESTI OBISNUIT SA-TI SCRIE ALTCINEVA "INTREBARILE", PROBABIL! ESTI CUMVA "DOCTOR"...? DACA AI FI VAZUT MACAR VREO EMISIUNE, TE-AI FI PRINS!
 • Intamplator sau nu, B.U.G mafia ramane cea mai buna formatie romaneasca din toate timpurile. Ei sunt titanii muzicii hip hop. Au facut istorie. Ca nu sunt difuzati la radio si la tv asta e alta socoteala. Chiar sunt curios ce o sa intrebe tovarasa ieugenia voda, sau cine i-o fi scris intrebarile. GO GO GO TATAEE!
 • ce jeg de emisiune a ajuns „profesioniștii”. dacă asemenea gunoaie au ajuns să fie invitate în platou atunci e gravă treaba la TVR.
 • 1. Eu , mai sus, ma refeream la Marcel Prodan!

  2. Desigur ca de la fiecare om NORMAL "poti afla lucruri interesante".
 • Nu conteaza invitatul, conteaza cine pune intrebarile. Si de la Alexandra Stan poti afla lucruri interesante daca stii ce sa o intrebi, cum sa conduci discutia, cum sa te feresti de barfa si senzational si sa descoperi omul de dincolo de ecran.

Trimite un comentariu