Skip to main content

Un titlu The Economist va apărea în limba română

 

intelligent lifeGrupul international The Economist este prezent cu un titlu pe piata romaneasca, incepand de astazi. Este vorba despre Intelligent Life, magazin de business și life-style editat la nivel mondial de cunoscutul grup de media.

Publicitate

Compania Lion House a preluat licența Intelligent Life pentru doi ani, iar primul număr în limba română al revistei va apărea în septembrie anul acesta. Publicația, câștigătoare de 4 ori în ultimii 5 ani a titlului de cea mai bună revistă de business life-style, va fi tipărită în condiții premium și va fi distribuită la nivel național.

Liderii pieței mondiale de luxury investesc aproximativ 1,12 milioane de EUR lunar în campanii publicitare și proiecte speciale pentru cele 14 ediții naționale ale Intelligent Life din care, începând de acum, face parte și România, spun editorii.

Formula prin care The Economist operează acest parteneriat fiind "The Economist under exclusive licence Revista Româna de Consultanță", care alături de logo-ul Intelligent Life va aparea pe coperțile tururor celor 12 numere în doi ani de contract.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu