Skip to main content

VIDEO. Cum a reuşit echipa Spynews/Acces Direct să aibă exclusivitatea cu Marcel Prodan. O maşină bloca parcarea celorlalţi ziarişti

 

Publicitate

UPDATE. Cel din Cielo, care a blocat parcarea ziariştilor, este un paparazzo cu vechime şi lucrează pentru SpyNews.ro. I se spune “Pisoi”, are zece ani de experienţă la publicaţii precum CanCan şi Click. Contactat de Paginademedia.ro, nu a comentat incidentul.

“Agenţii Spynews.ro nu ratează nimic! Reporterii noştri sunt singurii care au stat faţă în faţă cu Marcel Prodan, impresarul acuzat de Alexandra Stan că a bătut-o şi şantajat-o”, scriu cei de la SpyNews.ro (site-ul tabloid al Intact), într-un material cu Marcel Prodan.

Reporterii au urmărit taxiul cu care Marcel Prodan a plecat de la DNA. Deşi la DNA impresarul era asaltat de televiziuni, doar o echipă SpyNews/Acces Direct a plecat în urmărire. Cum s-a întâmplat?

O maşină despre care reporterii aflaţi la faţa locului nu ştiu cui aparţine bloca parcarea celorlalţi ziarişti.

Paginademedia.ro a stat de vorbă cu câţiva martori la eveniment şi vă prezintă, în continuare faptele, pe scurt, dar şi câteva imagini primite pe adresa redacţiei:

  • Marcel Prodan este audiat la DNA Constanţa. Posturile TV aşteaptă ca el să iasă din clădire. Maşinile sunt parcate lângâ clădire. La fel un Cielo albastru.
  • “Subiectul” iese de la DNA. Este asaltat de televiziuni. Urcă în taxi. “Să-l urmărim”, spune o jurnalistă.
  • Un Cielo albastru se mută din locul în care era parcat şi blochează maşinile celorlalte televiziuni. Singura echipă care reuşeşte să plece este dubiţa echipei Acces Direct. Maşinile Pro TV, RTV, Neptun TV, Prima TV nu pot porni. Inclusiv echipa reporterilor de la Observatorul Antenei 1 rămâne blocată în parcare.
  • Reporterii sunt revoltaţi. Îi cer tânărului să plece. Îl întreabă pentru cine lucrează. Niciun răspuns. Tânărul stă în maşină cu căştile în urechi. Reporterii se enervează.
  • Într-un final, Cielo demarează în trombă. Un operator este călcat pe picior. Maşina cu Marcel Prodan a luat avans, urmărită doar de echipa Acces Direct/SpyNews.

Materialul filmat, primit pe adresa Paginademedia.ro:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • caty caty
    aceste imagini nu sunt filmate de tine ci de televiziunile din Constanta, care si-au dat acordul sa fie difuzate, draga YCE, indiferent cine ai fi tu. Rusine paparazzi acces direct. Nu asa se face televiziune. Nu poti calca in picioare niste oameni care muncesc la fel ca si voi. Poate chiar mai mult. De asta voi sunteti paparazzi iar noi suntem oameni.
  • octogon octogon
    un bou deosebit. in curanda acces direct nu o sa mai filmeze nimic referitor la acest caz. iar acel limbric care a blocat drumul o sa aiba de primit
  • Yce Yce
    Imaginile sunt filmate mine personal. Cei care au postat aceste imagini pe respectivul site nu au facut decat sa fure aceste imagini.
  • Mihai Mihai
    Nu cred ca mai e nimic de spus, doar atat. Marsavie marca Acces Direct / Un show pacatos si mai nou imitatia Cancan/WowBiz " SpyNews". Apropo petrisor, ne poti spune ce se mai aude de audienta un show pacatos dar despre mult-mediatizata telenovala a Antenei 1 in care protagonista era Oana Zavoranu? Vrem sa stim de ce de ziua Oanei Zavoranu prietenul ei Capatos nu i-a adresat un La multi ani , Oana fiind invitata la WowBiz:))))
  • Marius Marius
    de s-ar manca intre ei :))
  • Andrei Andrei
    Omul din imagine isi spune "Pisoi" si lucreaza ca paparazzo la Acces Direct si Un Show pacatos. Insusi Capatos l-a mentionat de cateva ori in emisiunea lui. Il gasiti pe facebook cu numele Pisoi Paps. Inca o dovada marlaniilor facute de Acces Direct & Un show pacatos.
  • ion din balon ion din balon
    Cum sunt sefii, asa sunt si angajatii...
  • Andrei Andrei
    Puțin spus mizerie!
  • alex alex
    O MIZERIE DE TRUST

Trimite un comentariu

sus