Skip to main content

18 Iulie. Softpedia si Soft32.com, afaceri cumulate de 11,4 milioane de euro în 2012

 

Sursa foto: Capital.ro
Sursa foto: Capital.ro

Publicitate

REZULTATE. Companiile locale care deţin platformele Softpedia.com şi Soft32.com au realizat în 2012 o cifră de afaceri cumulată de 11,4 milioane de euro şi profit consistent, conform informaţiilor de pe Ministerul de Finanţe, scrie Wall-Street, care citează blogul lui Dragoş Stanca.

Softnews Net SRL, compania care deţine Softpedia, a generat anul trecut venituri de 5,1 milioane de euro, în creştere de la 3,9 milioane de euro în 2011. Profitul companiei a crescut puternic, de la 2,1 milioane de euro la 3,1 milioane de euro în 2012.


Softpedia si Soft32.com, afaceri cumulate de 11,4 mil. euro in 2012


EXTINDERE. Grupul indian de cinematografe Cine Grand, cu operatiuni in India, China si Orientul Mijlociu, vrea să investească în următorii cinci ani în jur de 15-20 de milioane de euro în deschiderea a 100 de ecrane de cinema pe piaţa locală, a declarat Amitabh Vardhan, managing director al reţelei, scrie Wall-Street.roCine Grand a deschis saptamana trecuta primul cinematograf din Romania, la Botoşani.
Indienii de la CineGrand ataca puternic piata locala: vor 100 de sali de cinema in urmatorii cinci ani


COPERTĂ CU SCANDAL. Decizia revistei Rolling Stone de a pune pe copertă o fotografie a lui Johar Ţarnaev, presupusul autor al atentatului de la Boston, a generat un val de proteste pe Internet, scrie Mediafax.

Fotografia de copertă este o poză pe care Ţarnaev şi-a realizat-o singur cu telefonul mobil şi pe care a postat-o online, aceasta fiind preluată de numeroase publicaţii după atac. În plus, fotografia este însoţită de următorul text: "Atacatorul. Cum un elev popular, promiţător a fost condus la eşec de familia sa, a alunecat în islamul radical şi a devenit un monstru".
Coperta revistei Rolling Stone provoacă proteste pe Internet


GOOGLE TV? Google, operatorul celui mai popular motor de căutare la nivel mondial, discută cu companii media înfiinţarea propriului său serviciu de televiziune online, au declarat miercuri persoane apropiate situaţiei, scrie Mediafax.

Serviciul ar oferi utilizatorilor programe TV care ar ocoli abonamentele la servicii prin cablu, au spus sursele, precizând că discuţiile, care se referă şi la probleme legate de pirateria online, sunt preliminare.
Google discută cu companii media înfiinţarea propriului său serviciu de televiziune online


DRUMUL DE LA BAUMIX LA PATRU MÂINI. Baumix, producător român de materiale de construcţii cu peste 10 ani de activitate, devine Patru Mâini, poziţionându-se, în plus, drept integrator de servicii şi soluţii pentru personalizarea caselor. Patru Mâini va include si o componenta mare de antreprenoriat social, potrivit oficialilor companiei.
Baumix se rebranduieste in Patru Maini


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus