Skip to main content

24 Iulie. Antena 3, obligată să emită certificat de acţionar pentru şeful B1 TV, Sorin Oancea

 

oancea

Publicitate

OANCEA A CÂŞTIGAT UN PROCES ÎMPOTRIVA ANTENEI 3. Sorin Oancea , acţionar şi director general al B1 TV, a câştigat recent un proces cu Antena 3, prin care televiziunea controlată de familia Voiculescu este obligată să îi emită certificat de acţionar, scrie DailyBusiness.ro.
Oancea a dat în judecată Antena 3 SA în februarie 2012, solicitând eliberarea unui certificat de acţionar. Pe 11 iulie 2013, instanţa a admis cererea lui Oancea şi a dispus ca Antena 3 să îi elibereze acel certificat, în condiţiile prevăzute de art. 97 din Legea nr.31/1990.


Sentinţa putea fi atacată cu apel în 15 zile de la comunicare.
Sorin Oancea a rămas acţionar la Antena 3 SA, cu o participaţie de 25%, după ce şi-a dat demisia în noiembrie 2010 din funcţiile de conducere deţinute în cadrul trustului Intact.
Antena 3, obligată să emită certificat de acţionar pentru şeful B1 TV


MM STOICA, AMENDAT ÎN MACEDONIA PENTRU AGRESAREA ECHIPEI PROTV. Mihai Stoica a fost condamnat de un judecător macedonean la plata unei amenzi de 25.000 de denari (circa 400 euro) pentru agresarea jurnalistei de la PRO TV, scrie Evenimentul zilei, care citează ziarul ProSport. El va suporta şi chletuielile de judecată. Oficialul Stelei a pledat vinovat în faţa judecătorului.
"Gata, s-a terminat! Gata! Staţi degeaba aici, gata, s-a terminat!", a declarat Stoica la ieşirea din sala de judecată.

Luni, Mihai Stoica i-a înjurat ca la uşa cortului pe ziarişti, printre care se afla şi reporterul Alexandra Tănăsescu, reprezentantă a postului PRO TV. Bodyguarzii i-au smuls acesteia telefonul, iar Cătălin Făinişi, ofiţerul de presă al grupării din Ghencea, a şters mai multe fişiere video, scrie Prosport.
UPDATE. MM Stoica a fost AMENDAT de un JUDECĂTOR, la Skopje, pentru SCANDAL. A LOVIT o jurnalistă. ActiveWatch va sesiza UEFA | VIDEO 


UN JURNALIST ROMÂN, DESPRE CORUPŢIE  CU PREMIERUL SPANIOL. Un jurnalist român a atras atenţia presei spaniole prin faptul că a reuşit să-l determine pe şeful guvernului de la Madrid, Mariano Rajoy, să vorbească în premieră despre cazul de corupţie Barcenas, în care numele său este menţionat, scrie HotNews.ro, care citează Digi24.

Presa spaniolă încearcă de multă vreme, în zadar, să afle de la premier dacă şi când va merge în faţa Congresului pentru a răspunde acuzaţiilor de corupţie. Rajoy a vorbit pentru prima data pe aceasta temă intr-un răspuns dat corespondentului Digi 24 la Madrid, Ciprian Baltoiu, după cum notează El Pais.
Numele premierului spaniol a fost legat de cazul în care fostul trezorier al Partidului Popular, Luis Barcenas, este acuzat de corupţie la nivel înalt.
El Pais: Un jurnalist român a reuşit să-l facă pe şeful guvernului spaniol să vorbească despre cazul de corupţie "Barcenas"


BRAT VA DEVENI ONG DE UTILITATE PUBLICĂ. Membrii BRAT au decis începerea demersurilor în vederea recunoaşterii statutului de ONG de utilitate publică a asociaţiei, scrie DailyBusiness.ro.
"Decizia a fost luată ca urmare a dezvoltării continue a asociaţiei din ultimii ani, a rolului esenţial pe care aceasta îl are în cadrul industriei de media şi publicitate", au spus reprezentanţii BRAT.
În luna mai a anului curent BRAT a obţinut confirmarea Secretariatului General al Guvernului ca documentaţia depusă corespunde criteriilor legale şi că aceasta a fost trimisă spre aprobare Ministerului Culturii, sub jurisdicţia căruia intră activitatea asociaţiei.
BRAT este în curs de obţinere a statutului de ONG de utilitate publică


RECORD PE TWITTER PENTRU BEBELUŞUL REGAL. Anunţul făcut luni seară la Londra referitor la naşterea bebeluşului regal a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter, în momentul în care a fost înregistrat vârful de activitate pe această platformă de microblogging, evidenţiind astfel interesul uriaş al oamenilor pentru acest eveniment, scrie Mediafax.
Informaţia referitoare la naşterea bebeluşului a fost menţionată de peste 2 milioane de ori în mesajele postate pe Twitter.
"Vârful conversaţiilor pe Twitter despre acest subiect a fost înregistrat la 20.37 (19.37 GMT, n.r.), la câteva minute după anunţul despre naşterea bebeluşului, cu peste 25.300 de tweet-uri pe minut".
Naşterea bebeluşului regal a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sasca sasca
    Sunt mai mult ca sigur ca Oancea nu va fi acționar la Antena 3
  • Carmen Carmen
    Un nemernic Oancea asta.Traieste bine cu mimoze angajate, iar persoanelor cu decenta le da cu sutul.Are ca suport o pleiada de angajati care pup in fund cu drag,producatori care se vand pe nimic,cum ar fi mimoza aia care a vandut nu numai prezentatorul emisiunii Doctor B1 ci si postul in sine.
    In romania astia sunt producatorii, de 2 lei care se vand repede pe cateva sedinte de masaj?Daniela asta,producatoarea de la Doctor B1 poate dispare din peisajul TV ca sa fie bine.
  • protopopescu protopopescu
    foarte tare ce repede sar latraii din antene. cumva sunteti asistentele cameliei? ca are multe si nepricepute toate. cat timp oancea a fost in barca cu voi, si nu doar la antena 3, era foarte bun. acum e bun de lucrat pe alte parti.
  • Axel Axel
    Asta nu merita nici macar 0.1% certificat de actionar. El sa stea calm acolo labe1 tv si s-o faca in liniste ca oricum nu-i nimic de capul lui.
  • iulia iulia
    O mare mizerie pldista!
  • ROYCE ROYCE
    Decizia instantei nu este definitiva si va fi atacata de postul Antena 3. Sunt convins ca pana la urma adevarul va iesi la suprafata.
  • cristina k cristina k
    este un abuz si o nedreptate elaborata in laboratoarele pedeliste
  • Observator Media@AntenaGroup Observator Media@AntenaGroup
    De-alungul ultimului an am fost martori la multe abuzuri in lumea presei.Nu pot sa ma abtin si sa nu spun ca oricine a fost abuzat de aceasta onorabila institutie condusa de un fost influent angajat lui Ceausescu este bine sa urmeze caile legale de atac(contraatac)Acestia pot obtine drepturile conform Constitutiei si implicit legilor tarii.Felicitari Oancea,ai tot dreptul sa ramai actionar si sa primesti dividente:-).Pentru angajatii Antena 1,2,3,4,etc,NU VA LASATI si URMATI EXEMPLUL dlui OANCEA daca vor sa va dea afara asa de dragul unui sef parvenit si uracios!

Trimite un comentariu

sus