Skip to main content

30 Iulie. Claudiu Săftoiu: Selecţia managerilor în TVR este legală şi a fost aprobată

 

claudiu saftoiu (7)

Publicitate

MANAGERI ÎN TVR. Claudiu Săftoiu, șeful TVR, a declarat că selecţia managerilor în TVR este legală şi a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al instituţiei, scrie Mediafax.

Ada Meseşan, membru în Consiliul de Administraţie (CA) al TVR, a solicitat organizarea unei şedinţe extraordinare a forului, în data de 30 iulie, având în vedere "practica" folosită în procedura de selecţie a managerilor din televiziunea publică.
Claudiu Săftoiu: Selecţia managerilor în TVR este legală şi a fost aprobată de CA al SRTv


PUBLICITATEA PE DISCOVERY. Volumul de audiență furnizat de nișa televiziunilor documentare a fost mai mic în prima jumătate a anului cu 22,6% față de aceeași perioadă a anului trecut. Discovery Channel și Animal Planet au suferit cele mai mari scăderi ale audienței livrate: 56%, respectiv 53,7%, scrie Forbes România. Scăderile au survenit în contextul în care Discovery și Animal Planet au ieșit din decembrie 2012 de pe rețeaua RC&RDS.

Canalul National Geographic a furnizat clienților publicitari 6.488,4 GRP’30 all urban, cel mai mare buget de pe această nișă, cu 8,4% mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut. (Pe baza punctelor de audiență - GRP’30, clienții publicitari cumpără spații de publicitate de la televiziuni.)
Discovery și Animal Planet au pierdut, National Geographic și History Channel au câștigat publicitate


LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu