Skip to main content

AXN Sci-Fi şi AXN Crime, înlocuite de AXN White şi AXN Black

 

AXN_Black_logo

Publicitate

Sony Pictures Television (SPT) Networks va lansa televiziunile AXN Black şi AXN White în România, în luna octombrie, acestea urmând să înlocuiască AXN Sci-Fi şi AXN Crime, scrie Mediafax.

În afară de România, AXN Black şi AXN White vor fi lansate în luna octombrie şi în Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă şi Slovacia.

AXN White va difuza în primetime seriale şi filme americane şi europene, precum "The Client List", "Grand Hotel", "Eat, Pray, Love", iar după-amiaza seriale precum "More than Anything", "Life Lines" şi "Heartland".

AXN Black va transmite programe de acţiune, seriale şi emisiuni. Serialele principale difuzate pe AXN Black vor fi "Spartacus", "Primeval New World", "No Limit" (Luc Besson) şi "Justified". Printre emisiunile difuzate în primetime, acces prime şi weekenduri se vor număra "Black Gold", "Duck Commander" şi "Hero".

AXN White a fost lansat în 2008 în Portugalia, în timp ce AXN Black a început să emită în 2011 în aceeaşi ţară.

După înlocuirea televiziunilor AXN Crime şi AXN Sci-Fi, portofoliul SPT Networks în România va include AXN, AXN Spin, AXN White şi AXN Black.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • intakt intakt
    Pacat Scifi si Crime erau singurele posturi la care ma uitam acuma de cand au bagat prostiile astea doua nu mai gasesc nimica interesant Multumesc AXN ca m ai facut sa te trec si pe tine in grila programelor stupide
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Ce au facut astia de la AXN, cine i-o fi sfatuit sa matraseasca AXN Crime (era un adevarat deliciu, vazusem ca, de-a lungul timpului, urcase si in audiente, ceea ce era pe deplin meritat)?! Seriale politiste foarte bune, distributii pe masura, ore si in noapte in care puteai sa mai privesti... NCIS-urile. Hustler-ul, Verdict Crima etc se dusera pe apa sambetei...AXN White este macelarul fostului Crime. Cine le-ar putea zice astora de la AXN sa-si revina in fire?!
  • Omer Omer
    Emisiuni tampite la care nu se uita nimeni,numai asta am vazut in trecere la AXN Black.Pacat,AXN SciFi era singurul post TV la care ma mai uitam.
  • geo geo
    si eu urmaream AXN Crime pina sa fie scos din grila...insa a ramas SFul, care nu ma pasioneaza...ce se va intimpla din toamna va fi o mare timpenie...asta ptr ca publicul roman are alte gusturi decit cel american...ori portughez...
  • Jurevycius Jurevycius
    AXN Crime este un post superb, seriale mai vechi dar superbe, doamne cat de prosti sunt astia de la Sony Pictures Television, asa au facut si cu discovery science, un post bun, scos aiurea din grila de desteptii de la RCS
  • Alex is Alex is
    Doamna Bunea, transmiteti-le va rog acelor tampiti sa nu scoata AXN Crime! Sunt fascinat de serialele americane vechi.
  • alex alex
    Corect!
    Axn Crime are o grila foarte buna cu seriale pe care le urmaresc zilnic. Il inlocuiesc cu tampenii.
  • DINU PATURICA DINU PATURICA
    adica seriale bune vor fi inlocuite cu emisiuni pentru tampirea, daca mai era nevoie, a maselor :( detest orice program de actiune si orice emisiune! vreau doar filme si seriale! au intrat si astia sub aripa morbida a celor care ne vor dobitoci si cu un neuron anemic:( de ce scot ca sa bage? pentru ca asa e ordinul! dracu' sa-i ia! :(
  • qw qw
    Dupa grila de programe axn white pare un post pentru femei iar black unul pentru barbati.
  • claudyu claudyu
    Axn Black si Axn White vor inlocui canalele Axn SciFi si Axn Crime din 1 octombrie 2013.

Trimite un comentariu

sus