Skip to main content

Claudiu Săftoiu: TVR nu poate concesiona spațiile în care activează, pentru că nu este proprietar

 

claudiu saftoiu (29)

Publicitate

TVR nu poate concesiona spațiile în care activează”, spune Claudiu Săftoiu, președintele televiziunii publice, într-o declarație dată Paginademedia.ro.

Claudiu Săftoiu, pentru Paginademedia.ro:

„Este exclusă orice procedură de concesionare a unui activ, pentru că, potrivit legii de funcționare, TVR nu deține în proprietate activele în care își desfășoară activitatea, cu excepția sediului administrativ (o clădire nou construită, situată în curtea TVR, n. Red). ”

TVR este deținător temporar, nu le poate înstrăina decât printr-o Hotărâre de Guvern, iar așa ceva nu există.”

„La niciun departament al TVR nu s-a înregistrat niciun proces de concesionare. Acest lucru ar fi ajuns și la mine, ca președinte director general.”

Declarațiile președinteleui TVR vin în contextul în care Lucia Hossu-Longin, membru al Consiliului de Administrație, a declarat că spațiile TVR din Str. Moliere ar fi fost concesionate către trustul Intact.

Dacă nu au fost concesionate, există vreo altă formă de colaborare cu Intact?

Claudiu Săftoiu:

„Nu mai circulat zvonuri despre o apropiere a TVR de un anumit trust privat. NU a existat absolut niciodată. O grijă excesivă față de TVR a făcut ca un membru al consiliului de administrație să iasă cu declarații fără să întrebe.

După știința mea, nu s-a întâmplat nimic. Ca președinte, mi-ar fi fost aduse la cunoștință.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nadia are dreptate. Daca nu si-ar fi simtit amenintata catzelaria din Moliere dna cu pricina (LHL) nu ar fi facut scandal.
    Din pacate este una din cele mai mari petarde, cu referire la TVR, din ultima perioada, informatia fiind falsa.
    Dna LHL a mushcat si a pierdut.
  • exista imagini din 2012 cu saftoiu la brat cu voiculescu prin tvr asa ca minte saftoiu de ingheata apele!si hosuu-longin nu sarea ca fripta daca nu era vorba de sediul ei: moliere! din pacate, la noi afli crudul adevar doar cand vulturii nu se inteleg la o ciosvarta. se tin unii pe altii in sah cu santaje mai mici sau mai mari . :( infecta lume...
  • Da Saftoiu asta e megacalificat,se pricepe si la informatii externe,la tv da cel mai bine sa-i pupe in dos pe Usl-isti!Cel mai mare merit al lui ca a dat oamenii afara asa cum a cerut Usl!Votati pe Crin presedinte si se alege praful!

Trimite un comentariu