Skip to main content

Claudiu Săftoiu: TVR nu poate concesiona spaţiile în care activează, pentru că nu este proprietar

 

claudiu saftoiu (29)

Publicitate

TVR nu poate concesiona spaţiile în care activează”, spune Claudiu Săftoiu, preşedintele televiziunii publice, într-o declaraţie dată Paginademedia.ro.

Claudiu Săftoiu, pentru Paginademedia.ro:

„Este exclusă orice procedură de concesionare a unui activ, pentru că, potrivit legii de funcţionare, TVR nu deţine în proprietate activele în care îşi desfăşoară activitatea, cu excepţia sediului administrativ (o clădire nou construită, situată în curtea TVR, n. Red). ”

TVR este deţinător temporar, nu le poate înstrăina decât printr-o Hotărâre de Guvern, iar aşa ceva nu există.”

„La niciun departament al TVR nu s-a înregistrat niciun proces de concesionare. Acest lucru ar fi ajuns şi la mine, ca preşedinte director general.”

Declaraţiile preşedinteleui TVR vin în contextul în care Lucia Hossu-Longin, membru al Consiliului de Administraţie, a declarat că spaţiile TVR din Str. Moliere ar fi fost concesionate către trustul Intact.

Dacă nu au fost concesionate, există vreo altă formă de colaborare cu Intact?

Claudiu Săftoiu:

„Nu mai circulat zvonuri despre o apropiere a TVR de un anumit trust privat. NU a existat absolut niciodată. O grijă excesivă faţă de TVR a făcut ca un membru al consiliului de administraţie să iasă cu declaraţii fără să întrebe.

După ştiinţa mea, nu s-a întâmplat nimic. Ca preşedinte, mi-ar fi fost aduse la cunoştinţă.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • comentatorul comentatorul
    Nadia are dreptate. Daca nu si-ar fi simtit amenintata catzelaria din Moliere dna cu pricina (LHL) nu ar fi facut scandal.
    Din pacate este una din cele mai mari petarde, cu referire la TVR, din ultima perioada, informatia fiind falsa.
    Dna LHL a mushcat si a pierdut.
  • nadia nitov nadia nitov
    exista imagini din 2012 cu saftoiu la brat cu voiculescu prin tvr asa ca minte saftoiu de ingheata apele!si hosuu-longin nu sarea ca fripta daca nu era vorba de sediul ei: moliere! din pacate, la noi afli crudul adevar doar cand vulturii nu se inteleg la o ciosvarta. se tin unii pe altii in sah cu santaje mai mici sau mai mari . :( infecta lume...
  • mircea mircea
    Da Saftoiu asta e megacalificat,se pricepe si la informatii externe,la tv da cel mai bine sa-i pupe in dos pe Usl-isti!Cel mai mare merit al lui ca a dat oamenii afara asa cum a cerut Usl!Votati pe Crin presedinte si se alege praful!

Trimite un comentariu

sus