Skip to main content

Click FM (ex-City FM) nu mai are licenţă. A fost retrasă de CNA

 

radio-studio

Publicitate

Postul Click FM, fostul City FM, nu mai are licenţă de emisie, printr-o decizie luată astăzi de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Postul de radio nu mai emitea de mai bine de o lună de zile.

Licenţa Click FM a expirat pe 22 mai. Pe 4 iunie, CNA a avut pe ordinea de zi prelungirea licenţei. La momentul respectiv, un reprezentant al firmei care deţine licenţa a declarat că postul de radio, deţinut de Adevărul Holding, se va întoarce la proprietarul iniţial, Adrian Andrici, după cum paginademedia.ro a scris aici.

„Contractul dintre Adevărul Holding şi firma Radio City FM Bucureşti a fost denunţat având în vedere că Adevărul Holding a intrat în procedură de insolvenţă”, a spus Cristian Răileanu, directorul postului.

„Am lăsat Click FM pentru moment, dar intenţia noastră este ca din toamnă să intrăm pe City FM şi să revenim la formatul rock”, a mai precizat directorul City FM.

În urmă cu o lună de zile, CNA a decis să acorde Radio City FM Bucureşti un răgaz de 30 de zile pentru ca reprezentanţii firmei să prezinte documentele necesare pentru prelungirea licenţei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus