Skip to main content

Distribuitorul History are un nou vicepreşedinte pentru departamentul de programe

 

Heather JonesA+E Networks UK®, ce deţine în portofoliul său postul History, o numeşte pe Heather Jones în funcţia de vicepreşedinte al departamentului de programe.

Publicitate

Jones îl înlocuieşte în cadrul A+E Networks UK pe Adam MacDonald, care părăseşte compania pentru a prelua rolul de director la SKY 1.

Heather Jones va prelua atribuţiile acestei poziţii la finalul lunii, coordonând strategia de programe a A+E Networks UK pentru canalele companiei din Marea Britanie, Europa Centrală, Benelux, Scandinavia, Orientul Mijlociu, Grecia şi Africa.

Din poziţia de vicepreşedinte al departamentului de programe, Jones va fi responsabilă cu creşterea audienţei prin producţii originale şi co-producţii, realizări ale A+E Networks din SUA şi achiziţii din terţe părţi, precum şi cu extinderea internaţională a portofoliului de canale A+E Networks UK, care include History®, Crime & Investigation Network®, H2®, Bio® şi Lifetime®. Lansarea Lifetime este programată în Marea Britanie în toamnă.

Despre Heather Jones

Jones a ocupat anterior funcţia de Managing Director al companiei independente de producţie North One Television, parte a grupului All3Media. A fost, de asemenea, director de televiziune la Viacom Marea Britanie, fiind responsabilă pentru conţinutul şi creativitatea portofoliului MTV şi Comedy Central, şi Managing Director la Paramount Comedy, unde a coordonat procesul de rebranding al canalului în 2006, demers răsplătit cu mai multe premii.

Heather Jones a mai lucrat anterior drept consultant pentru o serie de canale, printre care RTE din Irlanda, reţeaua internaţională MTV şi postul britanic UKTV, având un rol cheie în licitaţia London8 pentru franciza TV locală din Londra. La începutul carierei sale, Jones a lucrat la Flextech ca editor în cadrul Trouble TV şi ca producător şi director la Buena Vista Productions.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus