Skip to main content

CSM: Afirmaţiile de pe Antena3 pun presiune pe procurorii anticorupţie

 

Sursa foto: România liberă
Sursa foto: România liberă

Publicitate

CSM a sesizat inspecţia judiciară în cazul Antena 3. Preşedintele CSM Oana Hăineală acuză faptul că afirmaţiile făcute în cadrul programelor de pe Antena 3 au scopul de a pune presiune pe procurorii anticorupţie, scrie Realitatea.net.

Intervenţia CSM vine la o zi după ce postul Antena 3 a fost pus sub urmărire penală în dosarul şantajului RCS&RDS.

Societatea comercială Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care sunt cercetaţi Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un cetatean Un cetatean
    Am trait sa aud ca un post TV face presiuni pe procurori !.Doamne cum nu sunt stresati domnii procurori care ar trebui sa se ocupe de toate sesizarile care privesc falimentarea tarii .DNA sa cerceteze contractul dintre RCS_RDS si firma lui Mitica Dragomir si sa nu ne mai manipuleze cu asa-zisul santaj.Apropo,d-l Sorin Oancea este actionar si la B1 si la Antena 3.
  • iulia iulia
    Le e teama de adevar? Oricum stim cu totii cine le da de mancare. E inutil sa se ascunda dupa deget.
  • Tataee Tataee
    bai, baieti, mai rasfirati. sau baiete, ca parca vad ca e unul care scrie sub 10 nickname-uri. :)))) sunteti jalnici, penalilor!
  • sasca sasca
    Pai și normal într-un sistem corupt se dorește dispariția oricărei urme de dreptate.
  • tom tom
    Doamne ce frica le e astora de presa. Adica ei teoretic lucreaza cu mega infractori si fac pe ei in fata ziaristilor.
  • alex alex
    Te afli pe site-ul nepotrivit.N-o sa vezi decat antiantene pe site-ul asta.Cum sa puna Obae mizeria aia facuta de Lazaroiu pe fb cand toata presa urla cum ca el vrea inchiderea jurnalistilor Antena 3?Mai degraba sa-l puna pe Ciuvica care spune ca o intrebare adresata este cretina si astfel jigneste jurnalistii(WOW,noaptea mintii la faza aia).
  • A.R. A.R.
    Scuza-ma, Robert,12 vine de la varsta?
  • Axel Axel
    Singura presiune facuta asupra procurorilor este cea facuta de nenorocitul de basescu! Astfel de presiune nu-i jeneaza sau cum?
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Institutile basiste nu au vazut grila postata de un consilier prezidential ?
    Nici paginademedia.ro n-a vazut postarea lui Lazaroiu ?
  • ROBERT12 ROBERT12
    as vrea sa se puna o presiune pe ei sa le sara creierii dar nu prea are ce sa sara ca ei saracii nu prea au creier.te uiti la fetele lor si vezi neputinta,disperare,groaza,invalmasala,de frica celui mai mare in stat cand vine la ei.
  • diazepam diazepam
    extraordinar ce presiune pun pe ei frate ?nu mai pot sa-si desfasoare fabricarea dosarelor la cerere date de basescu?nu pot lucra sub stres?saracii de ei mi-e greata de toti costumatii astia care pozeaza in procurori corecti care folosesc un limbaj juridic pe care nici ei nu-l inteleg si se dau mari anchetatori mai lasati-nu dracu cu prostiile voastre si lasati oamenii in pace soldati ai gestapoului ce sunteti.
  • Ramoona Ramoona
    Basescu este cel care pune presiune pe procurori, nu acesti jurnalisti care isi fac meseria si isi spun propria opinie! este chiar ridicol, nu mai exista libertate de exprimare sau cum?
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Basistii au intrat in fibrilatii !

Trimite un comentariu

sus