Skip to main content

Dan Diaconescu: Prima emisiune va fi într-o garsonieră de la Vatican. Am cumpărat o televiziune din Italia, una din Spania și am luat o licență și în Marea Britanie.

 

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

VIDEO. “Voi emite în curând, dintr-o țară a Uniunii Europene”, a spus Dan Diaconescu într-o intervenție telefonică la B1 TV, în emisiunea Sub semnul întrebării, realizată de Robert Turcescu.

De unde va emite noul OTV?

"De pe teritoriu internațional, ca Europa Liberă. Am luat un post de televiziune în Italia, unul din Spania și am obținut și o licență prin satelit în Marea Britanie.

Semnalul va pleca, tehnic vorbind, va pleca din Londra, indiferent de unde emit, poate fi Spania și Italia, va fi pe Eutelsat 16. Este un satelit pe care sunt transmise mai multe televiziuni românești, 26.

Emisia DDTV a fost suspendată de marii cablişti la cererea mai marilor ţării. Mă aştept ca Victor Ponta să îi sune pe operatorii de cablu şi să-i roage să nu mă preia. Aşa că m-am pregătit şi pentru această situaţie, am cumpărat antene prin satelit şi dacă va fi nevoie le voi oferi tuturor românilor ca să poată recepţiona postul OTV.

Am făcut o comandă de receivere, de antene, pentru românii care vor OTV. Românii o să aibă astfel 30 de posturi gratis, plus OTV.

Noi am putea emite chiar din această seară.

Studiourile unde vor fi?

Diaconescu: Dacă deschidem un punct de lucru, putem face un punct de lucru și la București, nu Budapesta, nu Budapesta. Cred că voi fi un trend setter. După mine, pun pariu că în șase luni și alte televiziunii o să se mute în alte țări.

În afară licenţele nu costă nimic, iar ciocoii din aceste ţări nu vor putea să mă amendeze sau să-mi închidă televiziunea. În aceste ţări sunt doar patru taxe, faţă de România, unde sunt 86 de taxe.

Va avea emisiune?

"Voi avea emisiune în fiecare seară, de la ora 20.00, ora României, până spre dimineață."

Prima emisie va fi de pe teritoriu Vaticanului. Avem acolo o garsonieră cum aveam în Piața Romană, a mai spus Dan Diaconescu în intervenția de la B1 TV.

VIDEO. Diaconescu despre noul OTV, la B1, la Robert Turcescu

script type="text/javascript" src="http://www.b1.ro/embed.js?id=33258"/script

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Putine sanse de succes dupa parerea mea, un ecran asa de incarcat seamana cu alea ce le vezi dupa ora 24!!! Trebuie sa traiesti in Italia cel putin zece ani sa schimbi mentalitatea...!
 • Bravo!Forza PP-DD! anche io me sono stufatta di quello che sucede in Romania! infatti me sto facendo il preavisso che non riesco ad lavorare con questo sistemo!Hai raggione in Italia ti aprezano per quello che sei non per conoscenze!a presto vengo a trovarvi a Roma!Auguri!!!!
 • Eu doresc sa avem un roman atat de tare cum vrea sa fie dd ,problema e ca trebuie sa schimbe ceva.Strategic vorbind,daca nu gandeste bine ,va fi confundat cu multi romani care vor binele tarii si pierd precum vadim ,etc...nu vreau sa plictisesc ,dar daca ar reduce din vorbe ,sigur ar avea mai multi adepti....;si timp pe ntru a pune la punct totul
 • Succes Dane! nu le da explicatii marionetelor. Aripile comuniste nu ne lasa libertatea de miscare in tara noastra.
 • daca se transmit circa 30 de canale gratis ROMANII vor fi tentati sa renunte la celelalte posturi de televiziune la care trebuie sa plateasca . anca odata forta pp-dd.
 • BRAVO DANE , SA LE ARATI CIOCOILOR CE VREA RAUL ROMANILOR CA TOT PP-DD-UL E MAI TARE . SUCCES AN VIITOR . FORTA PP-DD .
 • Dan Diaconescu e inteligent , fiul poporului stie sa ocoleasca o institutie care e degeaba iar in multe alte tari civilizate nici nu exista
 • Emisia din dpdv tehnic este posibila . imi aduc aminte de Realitatea TV cind a fost ruptura .
  Daca vinde echipamentele de receptie la un pret modic va intra in piata fara probleme.

  este nevoie si de o astfet de abordare chiar daca DD este un om lipsit de caracter.
 • nu e. asta va emite din Italia. si chiar are dreptate prostul. ce sa stai cu frica CNA cand poti sa iti iei o licenta in alta parte?:)
 • Cine il mai crede pe acest mascarici?Turcescu a decazut de tot! Cine face pariu ca nu va fi pe nicio companie de cablu serioasa? Asta daca nu va fi alta gogosa umflata ca si Oltchim.

Trimite un comentariu