Skip to main content

Digi Sport împlineşte patru ani

 

_MG_3215
Foto: Digi Sport

Publicitate

Postul de televiziune Digi Sport împlineşte patru ani de la prima transmisiune. În cele peste 35.000 de ore de emisie, au fost acoperite printre cele mai importante competiţii sportive, de la campionatul spaniol de fotbal la meciuri din Liga I, Champions League sau Europa League.

Pe parcursul celor patru ani, Digi Sport a difuzat şi competiţii din rugby, handbal, baschet, volei, judo, atletism şi tenis. În echipa televiziunii au fost cooptaţi, până în prezent mai mulţi foşti sportivi de performanţă, printre aceştia numărându-se Andreea Răducan, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint sau Florin Bratu.

”În curând vom avea, în exclusivitate, "Turneul Campioanelor" de tenis de la Istanbul. Alte noutăţi: o emisiune dedicată rezumatelor meciurilor din Liga 1, o campanie de promovare a celor mai talentaţi copii şi juniori din ţară. Ca noutate a toamnei, vom transmite Campionatul european de baschet masculin, o competiţie extrem de aşteptată de iubitorii acestui sport", a declarat George Dobre, redactor şef Digi Sport.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    Păcat de investițiile care se fac în acest post, cât timp plătește niște oameni precum huliganul Meme Stoica (condamnat la 4 ani de închisoare în primă instanță), Andrei Niculescu (dat afară de la Gazetă pe motiv de plagiat, dar se pare că e bun pentru standardele de la Digi), Horia Ivanovici (acest Daniel Buzdugan al televiziunilor, dovedit că a regizat o discuție telefonică) și Teo "Asta Cere Publicul" Avrămescu.
  • Danny Danny
    De departe cea mai buna televiziune de sport din Romania! La multi ani si multumiri pentru tot ce ne ofera!
  • geo geo
    cel mai bun si complet post de sport din Romania...

Trimite un comentariu

sus