Skip to main content

Digi Sport împlinește patru ani

 

_MG_3215
Foto: Digi Sport

Publicitate

 

Postul de televiziune Digi Sport împlinește patru ani de la prima transmisiune. În cele peste 35.000 de ore de emisie, au fost acoperite printre cele mai importante competiții sportive, de la campionatul spaniol de fotbal la meciuri din Liga I, Champions League sau Europa League.

Pe parcursul celor patru ani, Digi Sport a difuzat și competiții din rugby, handbal, baschet, volei, judo, atletism și tenis. În echipa televiziunii au fost cooptați, până în prezent mai mulți foști sportivi de performanță, printre aceștia numărându-se Andreea Răducan, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint sau Florin Bratu.

”În curând vom avea, în exclusivitate, "Turneul Campioanelor" de tenis de la Istanbul. Alte noutăţi: o emisiune dedicată rezumatelor meciurilor din Liga 1, o campanie de promovare a celor mai talentaţi copii şi juniori din ţară. Ca noutate a toamnei, vom transmite Campionatul european de baschet masculin, o competiție extrem de așteptată de iubitorii acestui sport", a declarat George Dobre, redactor șef Digi Sport.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Păcat de investițiile care se fac în acest post, cât timp plătește niște oameni precum huliganul Meme Stoica (condamnat la 4 ani de închisoare în primă instanță), Andrei Niculescu (dat afară de la Gazetă pe motiv de plagiat, dar se pare că e bun pentru standardele de la Digi), Horia Ivanovici (acest Daniel Buzdugan al televiziunilor, dovedit că a regizat o discuție telefonică) și Teo "Asta Cere Publicul" Avrămescu.
  • De departe cea mai buna televiziune de sport din Romania! La multi ani si multumiri pentru tot ce ne ofera!

Trimite un comentariu