Skip to main content

EXCLUSIV. Andreea Marin, Mircea Radu și Botezatu caută vedete la țară

 

DESCHIDERE MAGAZIN - ERMANNO SCERVINO

Publicitate

EXCLUSIV. Mai multe vedete vor fi invitate să caute talente în emisiunea Mi-s de la țară, care va fi difuzată în toamnă la postul Prima TV.

Paginademedia.ro vă prezintă, în exclusivitate, cine sunt câteva dintre vedete. Este vorba, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, de Andreea Marin, Mircea Radu, Cătălin Botezatu și Iuliana Tudor. Vedetele invitate vor pleca să caute talente la țară.

FORMAT. În fiecare ediție, o vedetă este invitată în emisiune pentru a alege un viitor talent de la sate, dintr-o anumită zonă. Prezentatoarea emisiunii este Andreea Raicu.

Până acum, erau două emisiuni separate (cu același concept) – Miss fata de la țară și Mi-s băiatul de la țară. Noul format Mi-s de la țară reunește atât fete, cât și băieți, alternativ.

Emisiunea Mi-s de la țară este produsă de casa Media Factory.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, lista invitaților la Mi-s de la țară va cuprinde și alte nume, pe lângă Andreea Marin, Mircea Radu, Cătălin Botezatu și Iuliana Tudor.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Marin a declarat că nu a semnat încă un contract pentru emisiunea de pe Prima TV. "Deocamdată e la stadiu de propunere", a precizat Andreea Marin.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu prea mai stiu cum e cu astia de pe la televor... Am o intrebare (pentru care stie cu sta treaba): Mircea Radu mai lucreaza la TVR? Si daca da, poate sa faca emisiuni si eventual sa ia bani si de la televiziunea concurenta PRO TV? Astia, la TVR, cand se angajeaza, dau si ei concursuri ca toata lumea si dup-aia semneaza contracte normale, cu clauze normale de neconcurenta? Sau, invers, daca era angajat la PRO TV, Mircea Radu putea sa se duca si la emisiuni la TVR? Sau Andreea Esca poate sa prezinte stirile sau veniti cu noi pe Programul Doi si la TVR? etc

Trimite un comentariu