Skip to main content

Intact ne linişteşte: “Antena 3 rămâne aici”

 

antena3

Publicitate

“Începerea acţiunii de urmărire penală împotriva Antena 3 S.A., într-un dosar în care jurnaliştii, angajaţii şi conducerea postului TV nu au absolut nicio implicare, pare o acţiune de intimidare menită, prin posibilele consecinţe juridice, să influenţeze activitatea sa editoriala”, spune postul de ştiri într-un comunicat.

Comunicatul postului, cu titlul “Antena 3 rămâne aici” vine după ce Mihai Gâdea a fost audiat astăzi în dosarul Sorin Alexandrescu – RCS şi după ce postul de ştir a fost pus sub acuzaţia de complicitate la şantaj.

"Respectand principiile si valorile democratice reale, Antena 3 - prin reprezentantii sai legali – va da curs solicitarior venite din partea institutiilor statului, dar isi rezerva dreptul sa reactioneze public si direct impotriva oricarui abuz", arată comunicatul.

Comunicatul integral Antena 3, în continuare:

"Antena 3 isi exprima ingrijorarea in legatura cu operatiunea fara precedent desfasurata de Directia Nationala Anticoruptie impotriva unei institutii de presa din Romania.

Inceperea actiunii de urmarire penala impotriva Antena 3 S.A., intr-un dosar in care jurnalistii, angajatii si conducerea postului TV nu au absolut nicio implicare, pare o actiune de intimidare menita, prin posibilele consecinte juridice, sa influenteze activitatea sa editoriala.

Mihai Gadea, CEO Antena 3, audiat astazi ca martor in dosarul deschis la cererea operatorului de cablu RCS-RDS, declara:

Antena 3 respinge toate calomniile si acuzatiile nefondate lansate de catre cei care incearca sa transforme operatiunea in forta a procurorilor intr-o vadita tentativa de a denigra cea mai credibila si indragita institutie de presa.

Am convingerea ca toti partenerii, telespectatorii si colegii de breasla inteleg ca inceperea urmaririi penale impotriva Antena 3 nu va afecta calitatea editoriala a productiilor noastre, nici relatiile comerciale, si nu va schimba atitudinea noastra ferma in fata oricarui abuz, indiferent impotriva carui cetatean al acestei tari este comis. Antena 3 a fost intotdeauna aici, este aici si va ramane aici.”

Respectand principiile si valorile democratice reale, Antena 3 - prin reprezentantii sai legali – va da curs solicitarior venite din partea institutiilor statului, dar isi rezerva dreptul sa reactioneze public si direct impotriva oricarui abuz."

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marinika marinika
    antena 3 este cea mai buna dintre toate si este normal sa ramana aici langa telespectatori sa-i informeze de magariile facute de camarila basista.
  • N!ck N!ck
    Azi a fost adus la DNA Hayssam si cred ca acum apare clar motivul circului de ieri (25.07) de la DNA.
    Cu alte cuvine DNA-ul si-a aratat ieri “muschii” stiind clar ca azi va fi adus Hayssam si in acest fel punand presiune pe acesta. Este clar ca au “deschis” dosarul IPRS Baneasa pentru ca sa poata DNA-ul sa intre in contact cu Hayssam. Si eu cred ca au reusit sa-i transmita lui Hayssam ca trebuie sa TACA in legatura cu fuga lui printre “berbecuti”.
    Actiunea de azi a DNA-ului arata clar ca degeaba au trimis americanii “pachetul” Hayssam guvernului USL ca acest guvern coabitant si impotent nu va face nimic cu acesta.
    In concluzie: azi, Codruta si-a dovedit loialitatea in fata stapanului!
  • Axel Axel
    Antena 3 va ramane mereu aici, fie ca vrea sau nu basescu. Pe el il deranjeaza faptul ca antena 3 ii da pe fata magariile.
  • Radu100% Radu100%
    Paginade media, dar de Sebastial Lazaroiu nu ziceti nimic sau v-ati lkuat si voi portia de la Basescu. Degeaba mai prezentati cifrele de audienta, tot sclavi sunteti si voi. Hai pa.
  • mihai_m mihai_m
    sa reactioneze, ca dogarii si lumpenii platiti sunt pe pozitii. traiasca tovarasul domnulgadea si mircica'o are...ciuvica chirieac dana si sleahta de'mputiti...si mai sunt....ca vine dragoteasca din america ei iubita sa ne'nvete...ba treziti-va!!!! ea al 12 lea ceas...
  • Scarface Scarface
    Amin Gogule ;)
  • Florin Florin
    va nu v-a :))
  • gogu gogu
    Bai imbecilule...aaa..antenistule, este dreptul oricui sa aiba o opinie pro/contra asupra oricarei persoane sau oricarui subiect. Asta nu inseamna ca e frustrat. Frustrati sunteti voi, pupincuristii antenelor lui felix! Citeste DEX-ul acolo unde trebuie si te vei lumina. Sau poate nici atunci...
  • pohui pohui
    Alt analfabet frustrat. Chiar deasupra mea.
  • ADRIAN ADRIAN
    Sunt convins ca in seara aceasta ,,Sinteza zilei" v-a gazdui cea mai penibila discutie: vesnicii invitati: ciuvica, chireac, barbu, grapini, weber... vor fi prezenti alaturi de ,,vedetele" postului: Laica Grecu, R.Tudor, Badea (care se va stramba pe parcursul celor 4 ore de transmisie) si multi altii stand cu totii la masutele de sufragerie si in scaune de bucatarie. Ba mai mult, cei de acasa: mamaitele vor fi ochi urechi la ,,LATRINA 3" , in timp ce mosii il vor njura de mama focului pe Basescu: ,,ca el nu-i lasa pe baietii astia in pace!". Urmeaza apoi segmentul telespectatorilor de 40 de ani care sunt si ei latrinisti, din cauza faptului ca ,,tot basescu" pune bete in roata si nimic nu merge bine din cauza lui. eu cand ma uit la ,,LATRINA" MA CRONOMETREZ: CAT POT SA REZIST SI SA FIU PROSTIT PE FATA?
  • MirceA MirceA
    Ironic titlul.
    Sa intelegem ca ai renuntat la orice perdea acum ca i-ai vazut la greu ?
  • Ramona Ramona
    Un dosar de intimidare care sa le inchida gura celor de la Antena 3 ...s-a ajuns prea departe, in ce tara traim? Unde mai este libertatea de exprimare a presei???

Trimite un comentariu

sus