Skip to main content

Iuliana Tudor va prezenta un festival folcloric la TVR3

 

iuliana tudorTVR 3 şi TVR+ difuzează, în perioada 26 - 28 iulie, ediţia a VII-a a Festivalului Internaţional de Folclor "Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării", care va fi prezentat de Iuliana Tudor. Festivalul este preluat integral, în simulcast, şi pe TVR HD.

Publicitate

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Centrul de Creaţie şi TVR, în
calitate de coproducător.

La festival participă intepreţi din România şi din ţările riverane Dunării, gazda evenimentului fiind vedeta TVR Iuliana Tudor. Personalităţi ale muzicii populare româneşti vor susţine recitaluri, întregul festival fiind difuzat în direct la TVR 3, de vineri până duminică, începând cu ora 20.00.

Marele Premiu al Festivalului "Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării", desfăşurat la Brăila, este un autoturism. Pe lângă Marele Premiu, vor mai fi acordate Locul I - 5000 de euro, Locul al II-lea - 3000 de euro, Locul al III-lea - 1500 de euro şi trei menţiuni a câte 500 de euro fiecare.

Concursul se adresează soliştilor vocali şi grupurilor (maximum 5 persoane), artişti amatori din ţările de pe cursul Dunării: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bulgaria, România, precum şi din Republica Moldova şi Ucraina.

Prin acest festival, organizatorii îşi propun valorificarea şi promovarea creaţiilor autentice şi afirmarea de noi interpreţi de folclor.

Concurenţii vor purta costumul specific zonei sau al etniei din care fac parte, iar acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Invata sa scrii,doamna Mariana Invata sa scrii,doamna Mariana
  Esti de tot rasul:))
 • brailean brailean
  M-am uitat in toate cele 3 zile si pot sa spun ca a fost poate una dintre cele mai reusite emisiuni ale tvr. Pacat ca nu e difuzata si pe tvr1 sau tvr2, macar in reluare.
 • Radu09 Radu09
  se poate sa dati si audienta realizata de TVR3 pe intervalul festivalului
 • geo geo
  tanti, mai bine du-te si te cauta, mai invata cind si cum se utilizeaza semnele de punctuatie si, pe urma, mai vorbim.
 • mariana mariana
  tvr-ul cea mai proasta televiziune nu stiu cine se uita la rasuflatele alea de programe!.

Trimite un comentariu

sus