Skip to main content

Lazarus a rămas fără licenţă pentru Zeus TV

 

Sursa foto: ziarulring
Sursa foto: ziarulring

Publicitate

Luis Lazarus a rămas fără licenţă pentru postul Zeus TV pentru că inspectorii CNA au găsit, în urma unor controale, sediul închis şi nefuncţional. Controalele CNA au fost făcute în jurul datei de 26 iunie.

Potrivit reprezentanţilor CNA, televiziunea Zeus TV şi-a întrerupt emisia mai mult de 90 de zile şi nu a notificat Consiliul pentru a preciza care sunt motivele pentru care şi-a încetat emisia.

Legea audiovizualului prevede că licenţa TV poate fi retrasă de CNA în cazul în care “titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului”.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, pe 16 noiembrie 2010, ca Luis Lazarus să preia, de la societatea Info Eureshop SRL, licenţa audiovizuală pentru televiziunea de teleshopping Canal Teleshop şi să schimbe denumirea postului în Zeus TV. Televiziunea a început să emită în luna mai 2011.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurevycius Jurevycius
    DDTV emite in strachini, nu inteleg de ce dracu nu este scos de pe cablu, asa oricine poate sa si faca TV si transmite STAN si BRAN nonstop
  • Horea Horea
    "Luis Lazarus a rămas fără licenţă ...."

    Ar mai fi multe licente care ar trebui retrase. Dar cine sa o faca?
  • geo geo
    era de asteptat ca Zeus sa o dea in bara...

Trimite un comentariu

sus