Skip to main content

Mihai Gâdea, audiat la DNA în cazul Antena Group - RCS

 

mihai gadea buna

Publicitate

Mihai Gâdea, directorul Antena 3, este audiat la DNA în cazul în care Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj la adresa unui administrator RCS&RDS, scrie Mediafax.

"Am fost chemat ca martor, să vedem despre ce este vorba, vin şi vă povestesc, veţi fi aici, fără îndoială", a spus Mihai Gâdea la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), notează agenţia de ştiri.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena Group.

La DNA a venit şi Şerban Pop, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), fiind citat în acelaşi dosar.
Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sasca sasca
    Acest dosar de șantaj este o făcătura basista.
  • Danys Danys
    In caz daca va disparea A3 in media audiovizualului, cu siguranta "romanica noastra" nu va mai fi un "stat de drept" - sau pe inteles nostru "democratia", ca sa stiti ca asta ne va afecta pe noi toti inclusiv si pe cei cari urasc "dreptatea si adevarul". Faptul ca poporul nostru nu reactioneaza (nu se trezesc) la asemenea atacuri se datoreaza "necredinta in Dumnezeu" - asa dupa cum stim ca El este "Adevarul, Dreptatea si Dragostea".
  • protopopescu protopopescu
    si pentru neplata unei facturi de peste 100.000 ron catre un frunizor al antenei 1 care este pedeapsa? ca sunteti tari in gura dar nu va platiti datoriile si ii bagati pe altii in faliment. la puscarie cu conducerea Intact, Antene, si in somaj cu voi slugilor. ca oricum nu va angajeaza nimeni. uitati-va la Camelia Patru de la cofetar la shaormar. adica de la antena la Money Channel pentru cine nu intelege.
  • Nasty Nasty
    Hopa, au iesit membrii sectei "Martorii lui Felix" la atac pe net cu versuri compuse la A3... Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati ;-)
  • Ion Ion
    Acum serios, voi chiar credeati ca-l puteti faulta atat de tare pe matroz si sa nu se ia nimeni de voi ? Omul e inca la 'botoane'...
  • mihaela L mihaela L
    nu se dau inapoi de la nimic cei dei politia politica ca sa puna botnita presei libere ce indrazneste sa il critice pe dictatorul marinar
  • iulia iulia
    Oare cati oameni vor mai chema la audieri pana isi vor da seama ca tot dosarul e o facatura penibila?
  • Axel Axel
    Nu pot sa cred cat de departe ajung astia de la DNA, nu ii opreste nimeni din abuzul asta continuu? Nu fac decat sa puna la indoiala credibilitatea acestor oameni, ca mai apoi sa poata minti ei in voie...

Trimite un comentariu

sus