Skip to main content

Naşul TV, amendat cu 10.000 de lei pentru publicitate mascată

 

nasulNaşul TV, postul de televiziune controlat de Radu Moraru, a fost sancționat cu o amendă de 10.000 de lei pentru promovarea unor produse naturiste în defavoarea celor aleopate în două ediţii ale emisiunii Istoria Medicinei, din 3 şi 25 mai.

Publicitate

Canalul TV a fost sancţionat şi pentru publicitate mascată la Dacia Plant, companie de produse naturiste.

În timpul emisiunii s-a vorbit despre efectele terapeutice ale produselor naturiste asupra unor afecţiuni grave, precum cancerul de prostată.

“Chiar nu sunteti conştienţi de gravitatea situației, nu vi se pare că este foarte grav?”, l-a întrebat Florin Gabrea, membru CNA, pe Andi Râpan, directorul executiv al postului Naşul TV.

Cum a apărat Andi Râpan cauza postului Naşul TV?.

“Postul nostru are o acoperire foarte restrânsă, de doar 25%, deci nu cred că este o problemă foarte gravă dat fiind faptul că emisiunea are o audienţă mică. Vom intra în legalitate. Este prima oară când suntem convocaţi aici. Nu am avut reclamaţii pe emisiunile de nişă”, a spus Andi Râpan.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Stiati ca?
    ''marea televiziune'' marca Nasul tv angajeaza cameramani fara carte de munca, ci doar ocazional pe drepturi de autor, face colaborari si da tepe, iar salariile nu se dau niciodata la timp?
    Cei in drept ar trebui sa faca curatenie pe piata audiovizualului de asemenea specimene tv.
  • adi, esti cu creerul spalat de closetul3 a securistului felix, vezi ca acolo gasesti tumulta"informatie"de la vitanjele; gidea, badea, ursu, stanciu si alte hahalere.
  • Pai de ce e mascata publicitatea? E chiar pe fata. Si nu doar la emisiunea asta. E o regula la Nasul TV. La emisiunea patronului, de exemplu, am vazut, intr-o seara, cum isi promova unul mierea de albine. Se intampla si la Cartianu, tot pe zona de medicina naturista.
  • Astia de la Nasu chiar recunosc, in prostia lor, ca nu se uita nici draku la emisiunile lor. Nu ii inteleg de ce mai continua, daca nu prea au privitori...

Trimite un comentariu