Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele de sport s-au nimerit cu același titlu pe prima pagină

 

gazeta prosport
Victoria Stelei din preliminariile Champions League le-au făcut pe ambele ziare de sport să exclame: Alții la rând!

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • Și Gazeta și ProSport au deschis ediția de astăzi cu același titlu: Alții la rând!. În plus, nici poza nu este foarte diferită.
  • Adevărul îl pune pe prima pagină pe Bufonul regelui care mușcă mâna care l-a hrănit. Rolul de bufon al regelui este „jucat” de Valer Marian, un senator exclus din PSD, care a fost „util partidului câtă vreme își ataca adversarii politici”. El „lovește acum în foștii săi șefi printr-un denunț privind mașinațiunile de fraudare a referendumului de anul trecut”.
  • Evenimentul zilei scrie despre Dosarul ascuns al sponsorizărilor lui Dragnea. „Pe lângă învinuirile care i se aduc în dosarul fraudei la referendum, vicepremierul Liviu Dragnea -  mai are o problemă cu iz penal legată de sponsorizarea campaniilor electorale din 2008 - 2009”.
  • România liberă publică un interviu cu Traian Băsescu: Nu am semnale că Moscova va fi rezonabilă în raport cu Moldova.
  • Libertatea este pe urmele Iuliei Vântur. Tabloidul publică o fotografie cu un automobil care ar fi condus de vedeta Pro TV: Iulia Vântur, pericol la volan! „Venită recent din India, țară în care nu există reguli de circulație, vedeta a făcut haos într-o intersecție din Capitală”.
  • Click! publică o fotografie cu o casă în care Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea s-ar fi întâlnit în secret.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O mai fi si faptul ca dimineata sportivii dorm, nu e o efervescenta mare in randul celor care citesc si GSP tre sa fac profit..
  • De exmplu:este ora 12 .20 cand scriu acest post iar pe siteul Gsp.ro nu este NICIO stire noua de asera de la ora 10.La citi oameni au mai ramas probabil ca vin la serviciu pe 13.Rusine!
  • Ce rusine de presa sportiva avem! La cit de slabi sunt ziaristii din presa scrisa nu puteau gasi decit in titlu atat de banal.Si banale sunt amandoua ziarele!

Trimite un comentariu