Skip to main content

Restanțele salariale ale foștilor angajați Realitatea, plătite din Fondul de Garantare

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Angajații Realitatea Media rămași cu restanțe salariale își vor primi banii integral, sumele fiind acoperite de din Fondul de Garantare, anunță Realitatea.net.

Potrivit Agenţiei municipale pentru ocuparea forţei de muncă, creanţele salariale vor fi achitate integral, în lei, într-o singură tranşă. Plata se va face prin intermediul oficiilor poştale, mai precizează sursa citată.

Data la care vor fi făcute plăţile va fi stabilită la rectificarea bugetară programată la finalul lunii iulie. Termenul va fi comunicat ulterior tuturor celor care au de încasat datorii.

Din informațiile paginademedia.ro, este vorba de cei aproximativ 100 de angajați restructurați de Realitatea Media, companie aflată în insolvență din septembrie 2011.

 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • La Hiparion e aprobat sa primim banii din martie si nu e sigur ca ii vom primi nici in ianuarie ... Plafonul sa dus pt cei de la Oltchim ... La anul si multi ani .... Ca tot ramanem fara bani ...
 • Perimite-mi sa te contrazic GUSA; daca nu aveau cum sa plateasca fondul de garantare, nu il aprobau pur si simplu, tocmai pt ca soc nu e in faliment! Nu mai panica bietii oameni care nu-si mai pun nadejdea decat in stat! Sau daca stii tu altceva, argumenteaza cu temeiuri legale, nu mai vorbi aiurea in tramvai!
 • Mah, ce-ai tu cu Bugnar? Hotul este Gusa! .

  Stefan, du-te la ANOFM si intreaba personal, nu au voie sa-ti dea detalii asa, pe zambet. Sunt doua tanti la etajul 3, bombardate de intrebarile noastre. Dar tine minte, nu ne vor da banii decat daca Realitatea intra in faliment! Este o conditie! Avand in vedere ca nu e in faliment...
 • Bugnar, cel care si-a batut joc de multi, arde gazul pe 150 milioane plus masina de serviciu si trei plinuri pe luna. Si nu are nici o idee.
 • Este o minciuna, banii nu vor fi recuperati INTEGRAL, ci in limita a 3 salarii medii brute pe economie, adica 2017 lei BRUT de trei ori =6051 lei BRUT !!!
  IAR BANII SE VOR DA CICA IN SEPTEMBRIE, DACA NU CEL TARZIU IN IANUARIE.
  Daca s-a scris asta pe Realitatea.net este tocmai pentru a ne arata ce baiat bun e Gusa! Nici vorba! Oamenii au facut plangeri la ITM, a fost un control peste ei, i-a prins cu mata in sac si au fost obligati sa depuna lista cu pagubiti la ANOFM.
  Sunt in jur de 250 de oameni in situatia asta.
  PROBLEMA E CE SE INTAMPLA CU CEI CARE AU CONTRACTE DE DREPTURI DE AUTOR? PE EI CINE II DESPAGUBESTE?
 • Sunt peste 100 de oameni neplatiti, iar prin fondul ce garantatare se pot recupera maxim 6000 de lei cu conditia intrarii in faliment. Iulia Bunea, penalizare 10%. Nu e prima data cand dai informatii neverificate, preluate de pe net.
 • Auzi, Iulia Bunea, de unde stii tu ca sunt DOAR 100 de salariati dati afara si neplatiti? Cine te-a informat? Scrii fara sa stii.
  Salariul ti-l iei intreg atunci cand dai o informatie care nu e intreaga?

Trimite un comentariu