Skip to main content

Teo merge, din toamnă, la Kanal D. Vedeta va avea o emisiune de divertisment

 

Teo Trandafir - Kanal D
Teo Trandafir trece la Kanal D din această toamnă, potrivit WowBiz. Din informațiile paginademedia.ro, vedeta va avea o emisiune de divertisment ce va fi difuzată pe tronsonul pe care până acum era Drept la țintă.

Publicitate

"Oamenii au nevoie să se exprime, să fie ascultati si intelesi, iar eu am priceput bine asta in cei 20 de ani de televiziune. In feluri artistice diferite, ne exprimam convingerile, bucuriile, dar si tristetile, atunci cand gasim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem sa construim acest mediu pentru cei care vor alege sa ne cunoasca indeaproape si pe care ii vom privi cu bucurie si respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut si ganduri minunate si optimiste pentru viitor!", a spus Teo Trandafir, citată de Wowbiz.ro.

Kanal D este postul din cauza căruia Teo a plecat de la Pro TV. În urmă cu șapte ani, Teo, pe atunci pe val la Pro TV, a fost ofertată de Kanal D. După ce Adrian Sârbu a aflat de aceste discuții, Teo a părăsit televiziunea și a devenit director general la Romantica TV, post pentru femei lansat de Sorin Ovidiu Vântu.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu