Skip to main content

Unei prezentatoare BBC i s-a spus să se îmbrace ca şi cum ar fi acasă şi ar spăla vasele

 

Gabby LoganŢINUTĂ. Cerere mai puţin obişnuită pentru a fi pe post la BBC. Prezentatoarea de sport Gabby Logan de la BBC a fost atenţionată că este prea elegantă şi că trebuie să se îmbrace ca şi cum ar fi acasă şi s-ar pregăti să spele vasele, scrie The Guardian.

Publicitate

Prezentatoarea a fost mustrată de unul dintre şefii ei că purta cizme cu toc prea înalt. Aceasta şi-a justificat ţinuta spunând că tocmai a venit de la o emisiune radio şi nu avea în momentul respectiv cu ce altceva să se schimbe.

"Chiar vrea să arăt ca şi cum aş spăla vasele? Nu sunt aici să arăt ca o casnică", a spus Logan. Aceasta a mai adăugat: "Dacă sunt acasă în pijamale vrea să văd ceva mai aspiraţional la TV".

Logan, care va prezenta luna viitoare un program de noapte pe BBC1, intitulat Îmi iubesc ţara ( I Love My Country), a mai fost criticată de fostul său angajator de la Sky Sports pentru atitudinea pe care o are faţă de femei.

"Fetele poartă de obice tricouri practive în timp ce discută cu bărbaţi îmbrăcaţi la costum şi cravată, ceea ce nu este tocmai ok", a spus Logan la postul Sky Sports News.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus