Skip to main content

6 August. Marian Vanghelie ar vrea să pună mâna pe Realitatea TV

 

MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERAL

Publicitate

MARIAN VANGHELIE, INTERESAT DE REALITATEA? Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg şi au bătut palma pentru preluarea Realitatea TV, scrie Evenimentul zilei, care citează surse de pe piaţa media.
La întâlnire a participat şi fostul primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Tranzacţia priveşte transferul către Vanghelie al drepturilor de proprietate a bunurilor pe care Elan Schwartzenberg consideră că le mai are la postul TV, scrie sursa citată.

Marian Vanghelie vrea să pună mâna pe "Realitatea TV"


GRUP ŞAPTE, AFILIERE CU EFMP. Grup Șapte, agenție de comunicare integrată de BTL, a semnat un parteneriat de afiliere exclusivă pentru România, Bulgaria și Moldova cu rețeaua internațională EFMP (European Field Marketing Partners), scrie Wall-Street.ro.
EFMP, cu o cifră anuală de 140 milioane euro, reprezintă o rețea de parteneriate între agenții independente de field marketing prezente în 21 de țări din Europa și oferă acestora acces la brief-uri și platforme globale de field marketing, audit, merchandising și soluții inovatoare de raportare online a rezultatelor.
Printre clienții de top EFMP se numără Nespresso, Philips, Unilever, Mondelez și Danone.
Grup Șapte a devenit agenție afiliată exclusiv EFMP pentru România, Bulgaria și Moldova


AMERICANII, MAI MULT PE PC DECÂT PE TV. Pentru prima oară, timpul mediu petrecut urmărind media în format digital va depăși timpul mediu petrecut în fața televizoarelor, în 2013, conform celei mai recente estimări ale eMarketer în SUA, scrie Wall-Street.ro, care citează presa internațională.
În medie, adulții vor urmări 5 ore online, comparat cu 4 ore și 31 de minute cât urmăresc programe TV. Consumul de televiziune ar putea chiar scădea în acest an, în SUA, în timp ce consumul de media digitală va crește cu 15,8% față de anul trecut.
Premieră: timpul petrecut în mediul digital va depăși pe cel în fața televizoarelor


ROGALSKI DAMASCHIN S-A REBRANDUIT. Rogalski Damaschin Public Relations, fosta Rogalski Grigoriu PR, anunță finalizarea procesului de rebranding printr-o nouă poziționare, scrie DailyBusiness.ro.
Agenția își propune să introducă în practică și limbajul curent al PR-ului conceptul de a €œgood advocacy”, care desemnează o comunicare de natură să genereze conținut valoros și rezultate pozitive atât pentru companii, cât și pentru consumatori.
Totodată, sub noua viziune, agenția se structurează în două arii de specialitate: consumer PR, coordonată de Alina Damaschin, în calitate de creative leader, și corporate PR, divizie coordonată de Eliza Rogalski, în calitate de strategy leader.
Noua identitate vizuală stilizează elementele din vechiul logo.
Rogalski Damaschin PR a finalizat procesul de rebranding


RECORD MONDIAL PE TWITTER. Utilizatorii platformei Twitter din Japonia au stabilit un nou record mondial - 143.199 de mesaje pe secundă (Tweets Per Second/ TPS) - atunci când au postat pe această reţea de microblogging cuvântul "balus", în timpul difuzării filmului "Castle in the Sky", de Hayao Miyazaki, pe postul Nippon TV, scrie Mediafax.
Filmul "Tenku no Shiro Rapyuta/ Castle in the Sky", considerat un clasic al peliculelor de animaţie, a fost difuzat de postul de televiziune Nippon TV pe 2 august, informează hollywoodreporter.com.
Cuvânt magic în universul lui Miyazaki, "balus" declanşează o vrajă de distrugere atunci când este pronunţat de personajele din film, în momentele de maximă intensitate ale peliculei.
RECORD MONDIAL absolut pe Twitter: Ce eveniment a provocat postarea a 143.199 de mesaje pe secundă - VIDEO


YOUTUBE VA DESCHIDE UN NOU STUDIO DE PRODUCŢIE. Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, deţinut de grupul Google, plănuieşte să deschidă un studio de producţie în New York, anul viitor, informează publicaţia C21 Media, scrie Mediafax.

Noul studio de producţie al YouTube de la New York ar urma să fie deschis în octombrie 2014, potrivit unui anunţ recent al companiei.
YouTube are deja astfel de studiouri de producţie în Los Angeles, Londra şi Tokyo.
YouTube va deschide un studio de producţie la New York

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu