Skip to main content

Andreea Berecleanu, notificare către presă să înceteze publicarea materialelor despre viața sa privată

 

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului program de știri al Antenei 1, a trimis presei o notificare prin care cere să nu mai publice știri despre viața sa privată.

Publicitate

„Îmi manifest în mod expres dezaprobarea față de orice față de orice publicare/difuzare în cadrul publicației/ site-ului/ postului dumneavoastră a unor informații, imagini fotografice, înscrisuri, comentarii privind aspecte care țin de viața mea privată, orice demers al dumneavoastră contrar acestei manifestări urmând a fi considerat o atingere adusă vieții private”, se arată în notificarea trimisă mai multor publicații și posturi de televiziune.

Vă somez să încetați orice demers de publicare în cadrul publicației/site-ului/ postului pe care îl/o dețineți de imagini, informații, comentarii și/sau interpretări cu privire la aspecte din viața mea privată”, se mai arată în document.

Notificarea vine în contextul în care ieri au apărut informații potrivit cărora vedeta ar fi divorțat de soțul ei, Andrei Zaharescu, fost prezentator al știrilor de la Antena 1, în prezent purtătorul de cuvânt al guvernului.

Citește și: 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Dar voi cand va bagati in casele oamenilor, pana si in paturile lor, ca sunt persoane publice? Atunci va convine?
 • Lasa-l ma ca asta e pe langa rau de tot !
  Nu jignesc dar chiar trebuie sa ai probleme sa spui ce spune Cristian !
 • Eu sunt curios cate din institutiile de presa respective au sa reziste tentatiei.
  Daca ar avea un minimum de etica, i-ar respecta apelul dnei Berecleanu. Au oricum tone de amatoare sa apara la TV si in ziare.
  A fi persoana publica nu echivaleaza cu a-ti pierde dreptul la intimitate, iar un divort este o chestiune eminamente intima.
 • Sunt de acord ca stirea cu divortul nu intereseaza pe nimeni, dar de aici si pana sa somezi.....e cale lunga monser!
 • Dar pe mine cine ma despagubeste pentru intoxicarea 15 ani de zile in zeci de materiale din aceleasi site-uri, reviste si alte canale media in care mi se prezenta fam. Zaharescu/Berecleanu drept cea mai solida si stabila din lume?
 • Pentru arogantele afisate, dar mai ales comentariile jignitoare, adresate celor ce sant parte din stirile prezentate (eu n-am vazut nicaieri in lume ca un moderator sa dea sentinte despre un subiect ori altul asa cum face berecleanca), pe tiparul jalnicei stoicescu, alta frustrata aroganta, sa suporte coana berecleanu ceea ce merita : dispretul si barfa publica ! Si nu e nici urma de misoginism aici, doar purul adevar, ce stim ca doare...Sentimentele ce raman insa, sant doar de Sila !
 • Auzi, n-ai vrea tu sa te urmareasca toata ziua paparazzi si sa te faca de ras in to cartierul ? Sau vrei ca toata lumea sa te vorbeasca numai de bine ?!
 • Din pacate, presa tabloida va insemna doar PR, pentru ca....
  Codul civil, art. 74, lit g): difuzarea de materiale continand imagini privind o persoana aflata la tratament in unitatile de asistenta medicala, precum si a datelor cu caracter personal privind starea de sanatate, problemele de diagnostic, prognostic, tratament, circumstante in legatura cu boala si cu alte diverse fapte, inclusiv rezultatul autopsiei, fara acordul persoanei in cauza, iar in cazul in care aceasta este decedata, fara acordul familiei sau al persoanelor indreptatite;
 • Este alegerea ei si ar trebui respectata. Fata asta este o profesionista si nu a deranjat pe nimeni, niciodata…

Trimite un comentariu