Skip to main content

Burda a cumpărat Sanoma România. Tranzacţia, finalizată după acordul Consiliului Concurenţei

 

burda

Publicitate

Burda International GmbH a achiziţionat toate activităţile Sanoma Hearst în România, rezultând un grup cu 35 de titluri şi mai mult de 40 de servicii media online.

Fabrizio D’Angelo, CEO Burda International explică: „Am moştenit brand-uri puternice şi trainice în România. Vom crea o companie media modernă, care va fi bine poziţionată în exploatarea tuturor oportunităţilor de pe piaţa de publicaţii şi media online în România, în anii ce vor urma”.

Potrivit companiei, Burda devine unul dintre cei mai importanţi publisheri de reviste, ajungând la peste o treime din publicul ţintă feminin din zonele urbane din România.

Actualul portofoliu al Burda România cu brand-uri precum Practic în bucătărie, Casa Lux, Ioana, Grădina mea de vis şi altele va mai avea şi titluri cum ar fi Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Marie Claire, Esquire, Men’s Health, Auto Motor şi Sport şi National Geographic.

Tranzacţia a fost notificată Consiliului Concurenţei şi va putea fi implementată doar ulterior
emiterii unei decizii de autorizare.

Burda International GmbH este activă pe 17 pieţe, publică în prezent peste 230 de reviste şi oferă un număr mare de servicii media digitale.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Big Mama Big Mama
    Ei, Big Tata, ramane de vazut! S-au mai vazut cazuri de caini morti ( e pline ziarele!) E plin cimitirul de optimisti. D-aia morti de ciuda, de oftica....
  • Big Tata Big Tata
    Big Mama draga si nici cainii cand vor stapanii.Pun pariu ca pe asta nu o stiai,ca e grele pentru tine.
  • Big Mama Big Mama
    George draga, "nu va mai aparea si titluri " dar in schimb actualul portofoliu va mai avea si alte titluri. Uite-asa, conform proverbului nu moare caii cand vrea cainii.
  • george george
    "Va mai aparea si titluri..." ?

Trimite un comentariu

sus