Skip to main content

Burda a cumpărat Sanoma România. Tranzacția, finalizată după acordul Consiliului Concurenței

 

burda

Publicitate

Burda International GmbH a achiziționat toate activitățile Sanoma Hearst în România, rezultând un grup cu 35 de titluri și mai mult de 40 de servicii media online.

Fabrizio D’Angelo, CEO Burda International explică: „Am moștenit brand-uri puternice și trainice în România. Vom crea o companie media modernă, care va fi bine poziționată în exploatarea tuturor oportunităților de pe piața de publicații și media online în România, în anii ce vor urma”.

Potrivit companiei, Burda devine unul dintre cei mai importanți publisheri de reviste, ajungând la peste o treime din publicul țintă feminin din zonele urbane din România.

Actualul portofoliu al Burda România cu brand-uri precum Practic în bucătărie, Casa Lux, Ioana, Grădina mea de vis și altele va mai avea și titluri cum ar fi Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Marie Claire, Esquire, Men’s Health, Auto Motor și Sport și National Geographic.

Tranzacţia a fost notificată Consiliului Concurenţei şi va putea fi implementată doar ulterior
emiterii unei decizii de autorizare.

Burda International GmbH este activă pe 17 piețe, publică în prezent peste 230 de reviste și oferă un număr mare de servicii media digitale.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu