Skip to main content

Ecaterina Andronescu, Daniel Barbu şi Sulfina Barbu, abonaţii televiziunilor de ştiri în iulie

 

Sursa foto: Jurnalul.ro
Sursa foto: Jurnalul.ro

Publicitate

Ecaterina Andronescu (PSD), Daniel Barbu (PNL), Dumitru Pelican (PC, Sulfina Barbu (PDL) şi Aurelian Pavelescu (PNTCD) sunt cei mai activi membri ai partidelor pe care le reprezintă, potrivit celui mai recent studiu realizat de mediaTRUST.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna iulie 2013.

În perioada 1-31 iulie 2013, senatoarea PSD, Ecaterina Andronescu a fost reprezentanta partidului cu cele mai multe prezenţe în platourile TV. Fostul ministru al Educaţiei şi Cercetării a înregistrat 22 de prezenţe, ocupând astfel prima poziţie în topul mediaTRUST.

Din partea PNL-ului, actual ministru al Culturii, Daniel Barbu, este membrul cu cele mai multe prezenţe în studio (16).

Dumitru Pelican, reprezentantul PC-ului, a înregistrat pe parcursul lunii iulie, 14 prezenţe în studiourile televiziunilor.

Aurelian Pavelescu, PNŢCD, a înregistrat în intervalul analizat 13 prezenţe.

Sulfina Barbu şi Adrian Rădulescu sunt cei mai activi reprezentanţi ai formaţiunii politice PDL, înregistrând fiecare câte 11 prezenţe în studio.

Din partea PPDD-ului, jurnalistul Florin Condurăţeanu este cel mai activ membru, cu 10 prezenţe în studio.

abonatii televiziunilor de stiri in iulie

Timpii de antenă ai liderilor partidelor politice

Aurelian Pavelescu, PNŢCD, este liderul politic care a înregistrat cele mai multe minute în studiourile TV, 741 de minute, cele mai multe dintre ele, fiind înregistrate la România TV.

Locul doi este ocupat de Mihail Neamţu, liderul Noua Republică, cu 529 de minute, urmat de Corneliu Vadim Tudor, liderul contestat al PRM, cu 418 minute.

Victor Ponta, PSD, ocupă locul patru în clasament, urmat de liderul PDL Vasile Blaga şi preşedintele Partidului Verde, Remus Cernea.

Topul prezenţelor feminine

În topul general al personalitaţilor feminine cu cele mai multe prezenţe în studio conduce Ecaterina Andronescu, cu 22 apariţii. Locul doi este ocupat de avocata Paula Iacob, cu 18 prezenţe.

Reprezentanta PDL-ului, Sulfina Barbu ocupă locul trei cu 11 prezenţe, urmată de Monica Tatoiu şi Andreea Pora, fiecare cu câte 10 prezenţe. Locul şase este ocupat de Cristina Trăilă cu nouă prezenţe în studio.

Topul prezenţelor masculine

Bogdan Chirieac, jurnalistul DC News, conduce detaşat topul personalităţior masculine din luna iulie, cu 32 de prezenţe în studio.

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, ocupă locul doi în topul mediaTRUST, cu 25 de prezenţe. Pe locul trei se află jurnalistul Val Vâlcu, cu 24 de prezenţe în studio.

În acelaşi clasament se mai găsesc Liviu Pop (21 prezenţe), Marius Pieleanu şi Mirel Palada, fiecare înregistrând fiecare câte 19 prezenţe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus