Skip to main content

Evenimentul zilei, Capital şi Caţavencii au acelaşi director de vânzări. Titlurile se vând însă separat

 

Mircea_ionescu_media_point_600

Publicitate

ACTUALIZARE. “Caţavencii nu vrea să-şi alăture sub nicio formă numele cu EVZ sau cu Dan Andronic”, spune Mihai Radu, redactor şef Caţavencii. Declaraţia completă, în articol.

Publicaţiile Evenimentul zilei şi Capital au un nou director de vânzări, Mircea Ionescu. Acesta se ocupă de vânzările publicaţiilor Editurii Evenimentul şi Capital începând din august.

Mircea Ionescu este director de vânzări şi la săptămânalu de satiră Caţavencii. Cele trei titluri se vor vinde însă separat, după cum paginademedia.ro vă prezintă în continuare.

Contactat de paginademedia.ro, Virgil Munteanu, director executiv Editura Evenimentul şi Capital, a confirmat că Mircea Ionescu este noul director de vânzări al celor două publicaţii.

Se vor vinde la pachet Evenimentul zilei, Capital şi Caţavencii?

Virgil Munteanu, pentru paginademedia.ro: "Nu va exista un pachet comun. Ceea ce face Mircea Ionescu pentru Caţavencii este separat de publicaţiile noastre. Oricum, în perioada următoare, Mircea Ionescu îi va ceda soţiei vânzarea de publicitate pentru Caţavencii. Această separare a fost una dintre condiţiile discutate cu el."

Contactat de paginademedia.ro, Mircea Ionescu a declarat că publicitatea pentru revista Caţavencii este vândută prin firma pe care acesta o deţine, Sales Media Solutions. „Nu are legătură cu faptul că sunt director de vânzări la Editura Eveimentul şi Capital, fiind angajat. Cu Caţavencii am o relaţie de business pe societatea Sales Media Solution”, a spus Mircea Ionescu.

Mircea Ionescu a trecut de-a lungul anilor, în calitate de om de vânzări, pe la mai multe companii de media: Publimedia (2003 - 2006), Realitatea Caţavencu (2006 - 2010), Media Point (octombrie 2010 - octombrie 2012) - regia care a vândut publicaţiile Adevărul Holding.

Mihai Radu, Caţavencii: “Caţavencii nu vrea să-şi alăture sub nicio formă numele cu EVZ sau cu Dan Andronic”

Angajându-se la Evenimentul, Mircea Ionescu, din punctul nostru de vedere, a făcut o alegere”, a declarat, pentru Paginademedia.ro, Mihai Radu, redactor-şef Caţavencii.

Mihai Radu:

Caţavencii nu vrea să-şi alăture sub nicio formă numele cu EVZ sau cu Dan Andronic.

“Angajându-se la Evenimentul, Mircea Ionescu, din punctul nostru de vedere, a făcut o alegere. Am avut o discuţie cu el pe această temă zilele trecute.

Caţavencii şi Evenimentul zilei nu pot fi puse în aceeaşi oală. În zilele următoare vom avea o discuţie definitivă cu Mircea Ionescu”, a mai spus redactorul-şef de la Caţavencii.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Tetelea Tetelea
    Nu stiu, frate, unde gasesc carditorii astia atatia fraieri. Asta e un exemplar de loaza get-beget. Cine a lucrat cu el, stie.
  • jean jean
    cârmă = nas...
    vezi că tot în el pici
    :)
  • nina iliescu nina iliescu
    @maciu piciu
    A cam imbatranit fantele de Afumati. E cam zbarcit si a mai si facut riduri si burta. Coada sus si carma jos Ionescule !!!
  • george george
    @flavius, nu cumva faci confuzie cu razvan ionescu?
  • Costea Costea
    Bai frate ! Chiar seamana cu Imre baiatul asta. Lipsesc urechiusele. Oare au fost colegi in tinerete la Romvared ?!
  • Flavius Flavius
    Mircea Ionescu nu cumva este cel dat afara de la Adevarul pentru "merite deosebite" si "bonusuri fara limite" ? Nu este cel ce se vroia "spaima agentiilor" si cu aroganta ameninta impreuna cu Imre prin agentii si pe la clienti ca vor schimba publicitatea de la noi? E de Catavencu frate.
  • Flavius Flavius
    Nu ma asteptam de la Catavenci la magarii de acest fel. Buscule, mai bine ramaneai la Adamescu decat la Andronic. A sunat firul scurt de la Cotroceni si nu ai putut sa spui nu?
  • Onut Dragomirescu Onut Dragomirescu
    Felicitări Mircica! Garda moare dar nu se preda :-)
  • biiiippppp biiiippppp
    Sa vezi acum valuri de reclama! :)) Frate, astia-s chiar fraieri....in sfarsit....vb in 4 luni!:)
  • Rica Rica
    Respect si sila. Ionescu si Patriciu. Vantu si Catavencu. Buscu si Andronic. Chiar credeti ca sintem prosti ? Nu Mircea Ionescu era ospatarul lui Imre ?!!! Dorulle, las-o mai moale cu morala. Treci pe la casieria Duduiei si ia un bonus.
  • Ana Ana
    Andronic & Buscu : Love . Cititorii vostrii nu sint chiar atit de prosti ca ai lor ! Smecherul lui Vantu s-a vindut pe trei lei ! Rusinica.

Trimite un comentariu

sus