Skip to main content

Evenimentul zilei, Capital și Cațavencii au același director de vânzări. Titlurile se vând însă separat

 

Mircea_ionescu_media_point_600

Publicitate

ACTUALIZARE. “Cațavencii nu vrea să-și alăture sub nicio formă numele cu EVZ sau cu Dan Andronic”, spune Mihai Radu, redactor șef Cațavencii. Declarația completă, în articol.

Publicațiile Evenimentul zilei și Capital au un nou director de vânzări, Mircea Ionescu. Acesta se ocupă de vânzările publicațiilor Editurii Evenimentul și Capital începând din august.

Mircea Ionescu este director de vânzări și la săptămânalu de satiră Cațavencii. Cele trei titluri se vor vinde însă separat, după cum paginademedia.ro vă prezintă în continuare.

Contactat de paginademedia.ro, Virgil Munteanu, director executiv Editura Evenimentul și Capital, a confirmat că Mircea Ionescu este noul director de vânzări al celor două publicații.

Se vor vinde la pachet Evenimentul zilei, Capital și Cațavencii?

Virgil Munteanu, pentru paginademedia.ro: "Nu va exista un pachet comun. Ceea ce face Mircea Ionescu pentru Cațavencii este separat de publicațiile noastre. Oricum, în perioada următoare, Mircea Ionescu îi va ceda soției vânzarea de publicitate pentru Cațavencii. Această separare a fost una dintre condițiile discutate cu el."

Contactat de paginademedia.ro, Mircea Ionescu a declarat că publicitatea pentru revista Cațavencii este vândută prin firma pe care acesta o deține, Sales Media Solutions. „Nu are legătură cu faptul că sunt director de vânzări la Editura Eveimentul și Capital, fiind angajat. Cu Cațavencii am o relație de business pe societatea Sales Media Solution”, a spus Mircea Ionescu.

Mircea Ionescu a trecut de-a lungul anilor, în calitate de om de vânzări, pe la mai multe companii de media: Publimedia (2003 - 2006), Realitatea Cațavencu (2006 - 2010), Media Point (octombrie 2010 - octombrie 2012) - regia care a vândut publicațiile Adevărul Holding.

Mihai Radu, Cațavencii: “Cațavencii nu vrea să-și alăture sub nicio formă numele cu EVZ sau cu Dan Andronic”

Angajându-se la Evenimentul, Mircea Ionescu, din punctul nostru de vedere, a făcut o alegere”, a declarat, pentru Paginademedia.ro, Mihai Radu, redactor-șef Cațavencii.

Mihai Radu:

Cațavencii nu vrea să-și alăture sub nicio formă numele cu EVZ sau cu Dan Andronic.

“Angajându-se la Evenimentul, Mircea Ionescu, din punctul nostru de vedere, a făcut o alegere. Am avut o discuție cu el pe această temă zilele trecute.

Cațavencii și Evenimentul zilei nu pot fi puse în aceeași oală. În zilele următoare vom avea o discuție definitivă cu Mircea Ionescu”, a mai spus redactorul-șef de la Cațavencii.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu stiu, frate, unde gasesc carditorii astia atatia fraieri. Asta e un exemplar de loaza get-beget. Cine a lucrat cu el, stie.
  • Bai frate ! Chiar seamana cu Imre baiatul asta. Lipsesc urechiusele. Oare au fost colegi in tinerete la Romvared ?!
  • Mircea Ionescu nu cumva este cel dat afara de la Adevarul pentru "merite deosebite" si "bonusuri fara limite" ? Nu este cel ce se vroia "spaima agentiilor" si cu aroganta ameninta impreuna cu Imre prin agentii si pe la clienti ca vor schimba publicitatea de la noi? E de Catavencu frate.
  • Nu ma asteptam de la Catavenci la magarii de acest fel. Buscule, mai bine ramaneai la Adamescu decat la Andronic. A sunat firul scurt de la Cotroceni si nu ai putut sa spui nu?
  • Respect si sila. Ionescu si Patriciu. Vantu si Catavencu. Buscu si Andronic. Chiar credeti ca sintem prosti ? Nu Mircea Ionescu era ospatarul lui Imre ?!!! Dorulle, las-o mai moale cu morala. Treci pe la casieria Duduiei si ia un bonus.
  • Andronic & Buscu : Love . Cititorii vostrii nu sint chiar atit de prosti ca ai lor ! Smecherul lui Vantu s-a vindut pe trei lei ! Rusinica.

Trimite un comentariu