Skip to main content

Mondenul Alex Bogdan, la cârma unui concurs de cultură generală: Fii pe fază!

 

alex bogdan

Publicitate

Din această toamnă, Prima TV lansează emisiunea “Fii pe fază!”, un format internațional achiziționat de postul de televiziune. Concursul de cultură generală va fi prezentat de „Mondenul” Alex Bogdan, cel care dă viață personajelor Traian Băsescu, Radu Beligan sau Andreea Tonciu.

Alex Bogdan: “Acest format e unul tineresc, interactiv, care îşi propune să testeze capacităţile noastre de a fi atenţi şi, evident, de a testa cultura generală a concurenţilor, dar şi a celor care urmăresc emisiunea din faţa televizoarelor. Este o provocare, pentru că în această societate extrem de grăbită şi dezorganizată, emisiunea “Fii pe fază!” te “bate” uşor pe umăr şi-ţi “spune”, ia-o mai încet, nu te mai grăbi, că nu ai de ce, ia să vedem cât de atent poţi fi. Cât de pe fază poţi fi pentru a câştiga premiul pus la bătaie.”

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • f bun actor si prezentator! daca ar fi fot oricare alt prezentator , aceasta emisiune nu ar fi avut niciun farnec...
  • Halal prezentator, vorbeste mult si prost si face "glume" sau incearca... Aaa da, eram sa uit, iti recomand un ANTIperspirant, in halul in care erai la ultima emisiunea, nu ma astept sa stii cum se foloseste...

    PS: schimbati prezentatorul daca vreti rating!
  • l-am vazut in "mondenii" si face niste personaje geniale! ati uitat personajul racket! cum sa uiti asa ceva? :) toti actorii de la "mondenii" sunt extra talentati asa ca daca nu va avea un regizor moartea pasiunii emisiunea va avea priza! succes!

Trimite un comentariu