Skip to main content

MUTĂRI DE CONCEDIU. Sabin Orcan, emisiune zilnică la B1 TV. Prisăcariu şi Puşcalău seara

 

sabin orcan
Sabin Orcan

Publicitate

Mai multe mutări în grila B1 începând de astăzi. Schimbările sunt temporare şi vin după ce mai mulţi prezentatori ai postului au intrat în concediu.

  • Jurnalistul Sabin Orcan va avea emisiune în fiecare zi la B1 TV. El va fi moderatorul emisiunii X-Press, de luni până vineri, între 18.30 şi 20.00. Sabin Orcan îşi menţine şi emisiunea X-Press de duminică, de la 18.00. Pe intervalul pe care intră de luni până vineri era emisiunea Aktualitatea B1, moderată de Andrei Bădin.
  • Între orele 20.00 şi 21.00 sunt ştiri.
  • De la ora 21.00 (când intra Robert Turcescu) intră în grilă Mădălina Puşcalău, cu Talk B1, până la ora 22.30.
  • Intervalul 22.30 – 24.00 (unde era, după 23.00, Radu Banciu) va fi, temporar, al lui Cătălin Prisăcariu, cu Butonul de panică.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Din pacate pentru voi, Banciu joaca in alta liga. Voi ati ramas cu bizonii...
  • LALA Chioara LALA Chioara
    Pai intr-un haos nu poate domina decat haosulCe pretentii mai avem noi telespectatorii de la domnul sorin oancea? Am scris ostentativ numele acestui domn cu litere mici...pentru ca nu reprezinta in ultimul timp decat apanajul acestora.Sufar cand vad cum se lasa manipulat de oameni din interior(o Titiriga ar fi deájuns)si televiziunea care a pornit atat de bine,de placut si mai ales de interesant se duce in haos.Cum a putut sa renunte din cauza acestei pramatii la oameni care se dedicau muncii lor??? Nu-mi pot explica si de aceea intreb si chiar daca nu astept raspuns, am sa-i spun ca ne este dor de o emisiune medicala moderata de o finete de om, asa cum era doamna Carla Giaca, sau de o emisiune matinala, asa cum era cea care ne spunea ce sa facem si ce sa nu facem in acea zi,moderata de domnul Jurca...Ar mai fi dar cu parere de rau vorbim cu peretii! Cat de idiot sa fii sa dai in degringolada asemenea oameni? Cat de nepriceput sa fii sa te lasi manipulat?
  • nelu nelu
    Toti frustatii astia sa taca!TITIRIGA stie televiziune cat ei toti la un loc!
  • Adriana Adriana
    Vezi de treaba,astia cativa pe care i-a dus capul au facut miscarea cu acele cursuri de aparare a tarii si la momentul potrivit au pupat drept in gaura cu_ului pe cine atrebuit.Un Badin,mucea si o Titiriga de tarla,nu au mers atat de departe cu analiza.Daca citesti despre acest personaj ce intinerariu de viata are prin America,te crucesti.Acolo a facut el ce stia mai bine si a reprodus si pe la noi cat a putut.Nu poate el prea mult in general!
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Prisacariu e basistul meu favorit pe lumea asta. Ii surclaseaza fara sa depuna efort pe toti ceilalti ofiteri din garnizoana B1.
    Vreau sa-l vad pe Prissy de dimineata la prima ora pana seara tarziu, pana cand ii cade capul pe pupitru de extenuare dupa o zi-lumina de combatut. Pe timpul noptii sa il bage la perfuzii si apoi, a doua zi, sa o ia de la capat.
    Go, Prissy, go!
  • Adriana Adriana
    Este o veche si dezlantuita sefa la stiri pe acolo prin B1,una care face mutari spectaculoase in sensul cel mai tragic posibil.A adus postul de televiziune care se voia de stiri intr-o situatie jalnica.Da, Titiriga o cheama, cea care daca ii pupai talpile te avansa peste noapte iar daca nu,sau mai si comentai te dadea afara de tot.Asta televiziune!Doua exemple diametral opuse: Un neica nimeni,batjocura tuturor si dat afara de la Antena 1,unu'Nelu obiectivul lui Badea de ras zilnic,a fost facut peste noapte mare prezentator la o emisiune considerata cea mai tare de acolo.Unde mai pui ca un alt pupincurist pe nume Cristoiu era secundul lui:-))))))) Mai spuneti ceva? Acesta era unul dintre cei mai slugarnici servitori de-ai sefei.Diametral opus,s-a situat Carla Giaca,care facea jurnalism adevarat,cea care dupa cum spui si tu Observator Media,i-a invatat jurnalism tv pe mai multi de acolo dar care nu a jucat cum i-a cantat Titiriga Sefa cea Mare(la propriu si figurat)Fata asta isi stia meseria si nu avea pretentii de la nimeni sa-i faca tremele.Ridicase rattingul la rang inalt si era in ascensiune atunci cand sefii i-au dat o alta emisiune.Dupa scurt timp emisiunea a fost scoasa din grila si domnisoarei prezentatoare I-a facut vant ca era prea buna pentru acest canal tv.As putea sa mai aduc in discutie si alti jurnalisti dar mai las loc si altora.Sa auzim de bine dupa vacanta B1
  • Observator Media@B1 Observator Media@B1
    Odata cu vacantele au plecat sa se odihneasca exact cei care plictisesc prin nepricepere sau printr-un exces de zel cu totul si cu totul nerealist.Badin mai bine ar ramane in concediu.Omul asta a plecat pe burta din Antena 1 si pana acum nu a invatat nimic chiar daca a facut ucenicie pe langa oameni adevarati de presa( nu mai dau nume dar daca va uitati un pic inapoi,acesta a fost secund al adevaratilor jurnalisti,chiar aici la B1)Dupa ce a ramas singur tragand presul de sub picioare pe unde s-a putut,nu a mai avut cine sa-l ajute si sa-i mascheze balbele si ineptiile.Ceilalti sunt cam pe acelasi calapod, cu mici exceptii pe partea vocatiei.

Trimite un comentariu

sus