Skip to main content

Noua serie Orășelul Leneș începe la Boomerang

 

Publicitate

Serialul de desene animate Orășelul Leneș - Lazy Town are premiera unei noi serii la postul Boomerang.

Canalul pentru copii va difuza noua serie din Orășelul leneș începând din 2 septembrie. Episoadele vor fi programate zilnic, ce la ora 13.45.

Creat de sportivul islandez Magnus Scheving, care este și personaj principal, serialul urmărește aventurile supereroului Sportacus.

Primele două serii din Orășelul Leneș au fost difuzate în România de postul Disney. De asemenea, primele serii au fost distribuit pe DVD împreună cu Gazeta Sporturilor.

SPORTACUS A AJUNS LA MICHELLE OBAMA. Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a colaborat cu Sportacus, personajul principal al Orășelului Leneș, într-o campanie care promovează în întreaga lume campanii privind un mod de viață echilibrat al copiilor.

Bazat pe conceptul creat de sportivul islandez Magnus Scheving în urmă cu 20 de ani, Orășelul Leneș este un brand de divertisment dedicat sănătății copiilor. Alături de serialul de televiziune, brandul înglobează show-uri live, muzică, jocuri, radio, publicații, proiecte pentru comunități – maratoane, cluburi sportive, întâlniri cu copiii – și programe care încurajează alimentația sănătoasă, dezvoltate în cooperare cu agenții guvernamentale.

EFECTE DIN STUDIOUL MATRIX. Noul sezon a fost filmat în studiourile LazyTown din Islanda, iar efectele speciale au fost realizate în studiourile Turner din Atlanta, în portofoliul cărora se numără și titluri precum Ben 10, Matrix și X-Men. Sportacus are noi vehicule și un nou costum cu gadget-uri interesante, create de designerii studioului IronHead din Los Angeles, care au realizat și costumele pentru filmele Batman, Cei 4 fantastici, sau Omul de oțel.

Despre Orășelul Leneș:

  • Creat de Magnus Scheving, Orășelul Leneș a fost lansat în Islanda în 1995, odată cu publicarea unei cărți pentru copii.
  • În 2002, după campania Orășelului Leneș, vânzările de fructe au crescut în Islanda cu 22 la sută.
  • Deținătorul licenței pentru costumele Orășelul Leneș, César, a vândut 180.000 de costume în Marea Britanie într-un singur an.
  • Fost campion la gimnastică aerobică, Magnus Scheving a câștigat Campionatul European în 1994 și 1995, și medalia de argint la Campionatul Mondial din 1994.
  • Orășelul Leneș și personajul principal, Sportacus, au lansat inițiative menite să schimbe în bine modul de viață al copiilor în țări precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Norvegia, Mexic, Islanda și Bulgaria.
  • Când spectacolul live Orășelul Leneș a fost anunțat în Mexico City, biletele s-au vândut mai repede decât cele pentru concertul legendarei trupe de rock U2.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu