Skip to main content

Noutăți de toamnă. Vârciu, la emisiune cu autobuzul. Ștefan Stan face karaoke, la Prima TV, cu șerpi și terapie de șoc

 

Fetele in autobuz

Publicitate

Kanal D lansează o nouă emisiune de toamnă, cu Liviu Vârciu în rol principal. Autobuzul lui Varciu debuteaza miercuri, 4 septembrie, de la ora 20.00. 

Împreună cu 15 tinere, Liviu Vârciu a cutreierat țara pentru a le găsi acestora sufletul pereche. 

“Pentru mine experienta asta a fost ca o vacanță, ca o excursie lungă în care ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, ne-am mai și ciondănit. Oamenii ne-au primit cu brațele deschise peste tot. Fetele au cunoscut băieți unul și unul, și veți vedea că nu au rămas indiferente la farmecul lor”, a spus Liviu Vârciu.

Prima TV face Killer Karaoke

Din 13 septembrie, Prima TV lansează Killer Karaoke, un show în care concurenți trebuie să cânte printre păienjeni, șerpi sau câini de atac. Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri de la 20.30

Fiecare ediție constă în trei runde și o finală. În fiecare rundă doi concurenți cântă pe rând câte o piesă în timp ce sunt supuși la terapia de șoc, fac cunoștință cu șerpi neprietenoși sau sunt nevoiți să se „răcorească” în fața a trei ventilatoare puternice.

După ce fiecare pereche a terminat de cântat, publicul îsi votează favoritul, care va rămâne în concurs.

În finala fiecărei ediții, vor concura cei trei participanți aleși de către public, care vor încerca să câștige 10.000 de lei, premiul pus în joc în fiecare ediție.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dan Negru ? Varciu ? astia sunt oameni de televiziune ! :)) Astia nu au in comun nimic cu televiziunea si divertismentul de calitate !
  • emisiunea va fi mai interesanta , fiindca concurentii vor fi pusi in situatii penibile si vor trebui sa cante
  • asteapta putin sa vezi cu ce vine Protv-ul...ca ai sa il vezi pe Stan mutat in alta zi sau la o alta ora, ori ejectat din grila...ptr ca nu are carisma, nu se potriveste cu formatul emisiunii...nu e Dan Negru, nu este Varciu...

Trimite un comentariu