Skip to main content

(P) UPDATE. Conferința s-a încheiat. Înregistrarea va fi disponibilă în curând. La ora 10.00, în direct pe Paginademedia.ro: Cum vom naviga pe web? Cât de rapid este cel mai rapid?

 

Publicitate

(P) Timișoara a fost declarată recent orașul cu cea mai rapidă conexiune de internet din lume. Românii sunt campioni la viteza de conexiune și la timpul de navigare pe web. Și asta cu toate că rata de penetrare a Internetului în România este mai mică decât media pe UE.

Ne situăm însă peste media europeană în ceea ce privește viteza de internet – dacă în țările UE viteza medie este de 30 Mbps, la noi este de 31,67 Mbps. Iar dacă ne uităm la viteza de conexiune, România este în topul primelor cinci țări din lume, alături de țările nordice, după cum arată cel mai nou raport al Comisiei Europene.

Este clar, românii care sunt online sunt foarte activi - numai în ultimii doi ani s-a înregistrat o creștere de 8% a consumului de Internet. Media de ore petrecute pe web de un român este 18,6. Totodată, cei care sunt online navighează la viteze mari.

În aceste condiții, la ce ne putem aștepta? Cum arată viitorul pentru un utilizator român de internet?

Cititorii Paginademedia.ro vor afla detalii, în direct, azi, miercuri, 28 august, de la ora 10.00. Transmisia este făcută prin serviciul Paginademedia LiveEvents și este asigurată, la un nivel superior de calitate video, de către LTV.

Vă aștepăm online miercuri, 28 august, de la ora 10.00, pentru a descoperi cum se poate transforma experienta noastra pe web.

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu