Skip to main content

PRESA DE AZI. Costică Ștefănescu, în alb și negru în Gazeta, ProSport și Jurnalul Național

 

colaj costica stefanescu
Ziarele și-au deschis edițiile de astăzi cu dispariția lui Costică Ștefănescu, fostul căpitan al Universității Craiova, care s-a sinucis ieri aruncându-se la balconul spitalului în care era internat.

Publicitate

Gazeta, ProSport și Jurnalul au pus pe copertă fotografii în alb și negru cu Ștefănescu în tinerețe. Oltean pe viață și pe moarte a titrat Gazeta Sporturilor. „Gazeta Sporturilor se înclină azi în fața memoriei sale”, mai scrie publicația.

Adevărul pune pe coperta de azi tot o fotografie cu marele fotbalist și un titlu simplu: S-a sinucis fostul mare fotbalist Costică Ștefănescu.

România liberă are pe prima pagină un subiect despre Cum se fac bani pe seama mizeriei din spitalele de psihiatrie.

Evenimentul zilei deschide ediția de astăzi cu scandalul „Case pentru generali”: Falsurile lui Dobrițoiu, demascate de EVZ, confirmate de DNA.

Libertatea scrie despre Andreea Marin, care și-ar fi cumpărat un „cuibușor de nebunii” de 90.000 de euro.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Costica Stefanescu va ramane, pentru mult timp, in memoria celor care-l stiu de cand era un jucator de talie MONDIALA!

    Mare pacat de modul cum si-a finalizat viata!
  • dupa modelul EVZ, Gazeta Sporturilor a lansat astazi o aplicaţie cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioşcul de presă.

Trimite un comentariu