Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport, o noapte în greva foamei alături de rapidişti

 

IMG234ProSport are pe prima pagină a ediţiei de astăzi un reportaj despre prima noapte de greva foamei a celor 19 rapidişti care protestează, pe stadionul Giuleşti, împotriva şefilor FRF şi LPF. “O noapte în greva foamei”, este titlul de pe prima pagină din ProSport. Doi jurnalişti ai ziarului de sport s-au alăturat, pentru 18 ore, rapidiştilor pentru a afla mai multe poveşti care stau în spatele motivaţiei lor de a protesta în acest mod.

Publicitate

“Joi după-amiază, au intrat în greva foamei pentru a protesta împotriva şefilor FRF şi LPF, iar în prima noapte de grevă, grupul lor au primit şi doi reporteri ProSport. Cu o singură condiţie, firească:<Dacă vreţi să staţi aici, ţineţi greva împreună cu noi. De acum înainte, doar apă plată şi cafea! Fără zahăr, atenţie!>”, scrie ProSport.

Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre întoarcerea din concediu a premierului Victor Ponta. “Victor Ponta şi-a scurtat vacanţa la Miami”, titrează Evenimentul zilei pe prima pagină, citând “o sursă bine informată”.

“Premierul Victor Ponta îşi scurtează sejurul din Miami şi se întoarce azi din concediu, chiar dacă săptămâna trecută anunţa că va avea o vacanţă de două săptămâni. (...) Cel mai probabil, Ponta a decis să îşi scurteze vacanţa ca urmare a scandalului public imens generat de publicarea scrisorii de intenţie a guvernului Ponta convenită cu FMI, care prevede majorări de taxe şi impozite odată cu venirea toamnei”, scrie EVZ.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • România liberă: Lungul drum al autostrăzii A1 către vest
  • Gazeta Sporturilor: Yippee! 4x4
  • Naţional: DNA declanşează marea baroniadă
  • Click!: Andreea Marin: “Ştefan nu poate fi înlocuit”
  • Libertatea: Aşa arată Gyorfi după trei operaţii la faţă!
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Citizen Kane Citizen Kane
    La Adevarul si la Click salariile se dau pe 10.
    10 e sambata.

    Du-te si fa greva foamei pana luni cand iti intra banii.
    Ai IQ 10, ca si ziua de salariu.
  • eu eu
    La adevarul si la click se face greva foamei fara sa ne dorim asta... ba, salariile

Trimite un comentariu

sus