Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSportul, cu „struții” din fotbal: Mitică Dragomir și Mircea Sandu

 

Capturaţi ecranul complet 06.08.2013 113000.bmp
Cei doi mari șefi din fotbal, Mitică Dragomir și Mircea Sandu, au luat poziția struțului în scandalul retrogradării Rapidului. Evenimentul zilei îl reduce în prim plan pe dispărutul Codruț Marta, fostul șef de cabinet de la ANAF.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte al ziarelor de astăzi:

  • ProSport îi pune pe prima pagină pe șefii din fotbalul românescu care au luat Poziția struțului. Mircea Sandu și Mitică Dragomir fug de responsabilitate. „Șeful FRF a pasat vina în cârca șefului LPF, acuzându-l că e sluga televiziunilor. Printre explicații comice, Dragomir a răspuns că vinovată nu e Liga, ci lipsa banilor”.
  • Gazeta Sporturilor scrie despre Atacul nul. „Pentru vârfurile lui Dinamo, campionatul nu a început încă: 0 goluri în 3 meciuri”.
  • Evenimentul zilei publică un articole despre un „posibil cutremur în lumea oamenilor de afaceri”: Dispariția fostului șef de cabinet de la ANAF, anchetată de DNA.
  • Adevărul îl pune pe copertă pe disidentul Gheorghe Ursu, ucis pentru că a scris un jurnal intim în care critica regimul lui Ceaușescu. Disidentul Ursu, ucis a doua oară, titrează publicația. „Magistrații militari vor să-l facă scăpat pe unul dintre cei considerați vinovați de uciderea disidentului Gheorghe Ursu, în anul 1985, în arestul Miliției”.
  • România liberă publică un interviu cu Raluca Grosescu, politolog și cercetător asociat la Institut des Sciences Sociales du Politique din Franța despre Cum și-au condamnat alte state „Cazurile Vișinescu”

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu