Skip to main content

Șoc. Tabloidele, titluri identice: Măruță nu mai prezintă Happy Hour. Emisiunea a fost desființată.

 

Capturaţi ecranul complet 27.08.2013 161202.bmp

Publicitate

E FOAME DE CLICK-URI. În goana de a îmbrăca titlurile într-o manieră senzaționalistă, site-urile tabloid au ales același titlu pentru o știre. Încercând să creeze suspans în legătură cu schimbarea titlului emisiunii din Happy Hour în La Măruță, cele trei tabloide au dat titluri identice: Măruță nu mai prezintă Happy Hour.

Wowbiz merge și mai departe cu tenta senzaționalistă a știri. Emisiunea Happy Hour a dispărut, titrează site-ul, în goana după titluri.

Nu numai tabloide s-au folosit de acest tertip, până și realitatea.net a mers pe același mecanism pentru a atrage click-uri pe știre.

Capturaţi ecranul complet 27.08.2013 184017.bmp
Captură Click!

Capturaţi ecranul complet 27.08.2013 165908.bmp
Captura Wowbiz

Capturaţi ecranul complet 27.08.2013 153048.bmp
Captura Libertatea

Capturaţi ecranul complet 27.08.2013 135129.bmp
Captura realitatea.net

 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • N-ar fi fost chiar asa capat de drum daca desfintau emisiunea, oricum nu e una de calitate… Nici un nume nou nu o va face mai calitativa…
  • Eu cred ca romanii si-au dat seama de mult cum sta treaba cu emisiunea prezentata de domnisoara cu cosite aurii de la ora 5: REGII, FACATURI, MINCIUNI, TOATE PE BANI. Acum ca a intrat si Teo in joc, presimt ca batalia ptr. locul1 se va da intre Maruta si Teo. Accesul din rect va fi pe 3...
  • maruta usor usor va iesi din peisaj s-a cam aflat si cu el lumea nu mai pune botul ma cocalari si la lautari de 2 lei pe care-i invita el la celebra lui emisiune.deci domnule catalin la revedere.
  • Maruta nu ar mai trebui sa prezinte nici o emisiune de televiziune. Cu totii ne-am saturat sa il vedem cat de arogant este si sa constatam ca anumite persoane nu au nici macar dreptul sa de o replica in emisiunea lui.
  • Titlul stirilor nu este cu nimic gresit...Maruta nu va mai prezenta emisiunea Happy Hour, ci La Maruta...in fine, da' scandalul de la Mangalia chiar asa... nu a fost cu nimic interesant si ptr voi!?
  • daca mizeriile alea si tragediile de mahala se puteau numi happy eu ma impusc! singurul care necheza era maruta! acum se potriveste tot sub noul nume! :)
  • Realitatea.net e aia a lui Ghita sau a lui Gusa?
    Problema nu a acestor mizerii de site-uri ci a celor care citesc !

Trimite un comentariu