Skip to main content

Titlul săptămânii: „Au oftat și copacii când s-a aplecat Inna”

 

Capturaţi ecranul complet 28.07.2013 214519.bmp
Tabloidele surprind din nou în materie de titrare. După ce Wowbiz a apelat cu ceva timp în urmă la psihologia inversă pentru a obține clickuri cu „Nici noi nu știm de ce am publicat știrea asta”, site-ul descoperă puterea Innei de a înfierbânta și ...copacii.

Publicitate

„Toți bărbații ar trebui să-i mulțumească acestei biciclete că i-a căzut lanțul. Au oftat și copacii din parcul Herăstrău când s-a aplecat Inna”, a titrat site-ul taboid în această săptămână.

Autorul titlului a fost inspirat de o gafă a Innei, aflată în Herăstrău, pe role, într-o fustă foarte scurtă, „de-au oftat și copacii”.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • de ani de zile ma intreb daca chiar toti barbatii romaniei sunt obsedati sexual!? nu, pe bune! tate, vulve, buci, atat! :( si orice neica nimeni de 35 de kile goala e o frumusete dpdv al idiotilor care scriu ca idiotii pentru niste obsedati sexual idioti. ca obsedatii cu educatie au nevoie de ceva mai mult ca sa se excite! nu mai spun ca e o discriminare in toata regula! femeile sunt ignorate!parca-i o lume locuita doar de barbati desi femeile sunt mai numeroase decat barbatii. cerem si noi femeile, poze cu barbati goi aplecandu-se sa-si puna lantul la bicicleta! vrem sa oftam si noi impreuna cu arboretul! :)
  • Hai ca sunteti penibili!!A fost o figura de stil,ce mare tragedie! Altii sunt chiar analfabeti si voi va legati de o chestie chiar simpatica!A, nu stiu daca la Paginademedia s-a facut si ceva scoala!
  • Oare toti oamenii care citesc presa din Romania sunt obsedati sexual?
    De ce au succes oare ziarele astea cu poze...

Trimite un comentariu