Skip to main content

Tribunalul Bucureşti a decis: televiziunea lui Ghiţă nu mai poate folosi temporar mărcile RTV şi Noi facem Realitatea

 

Sebastian Ghiţă - Sursa foto: Mediafax
Sebastian Ghiţă - Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Postul România TV nu are voie să folosească marca RTV şi solganul „Noi facem Realiatea”, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Măsura este valabilă până la soluţionarea irevocabilă a unui alt dosar în care România TV şi Realitatea TV se judecă pentru paternitatea mărcii RTV.

Decizia nu spune nimic de România TV, care apare în prezent pe grafica postului de televiziune.

Soluţia publicată de Tribunalul Bucureşti, în continuare:

In baza art 581 Cod pr.civila rap la art 149 din legea 85/2006, Admite cererea formulata de debitoarea Realitatea Media SA , astfel cum a fost precizata, in cvontradictoriu cu paratii SC Ridzone Computers SRL, SC RTV Satellite Net SRL, SC RCS & RDS SA, SC Romtelecom SA, SC UPC Romania SRL si Consiliul National al Audiovizualului.

Dispune suspendarea utilizarii de catre paratii SC Ridzone Computers SRL si SC RTV Satellite Net SRL, a marcii RTV si a marcii NOI FACEM REALITATEA, pana la solutionarea irevocabila a dosarului nr 26960/3/2013. Pe perioada suspendarii utilizarii marcii RTV de catre parati, se va asigura difuzarea programului TV pe frecventa apartinand debitoarei SC Realitatea Media SA. Dispune inscrierea mentiunilor pentru opozabilitate la OSIM si CNA. Cu recurs in 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 07.08.2013.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Mai are de papat pana sa detroneze toate canalele de stiri.Ia uita-te aicea:http://www.paginademedia.ro/2013/08/audientele-lunii-iulie-romania-tv-peste-prima-tv-iar-b1-si-disney-peste-tvr/ .
  • gigi gigi
    I: Ce ziare se vand cel mai bine in Romania?
    R. Tabloidele.
    I: Care e cea mai ascultata muzica in Romania?
    R: Manelele.
    I: Care este targetul unei televiziuni comerciale?
    R: Audienta. Iar Ghita, cu grila asta OTVista, a reusit sa detroneze mai toate canalele de stiri de pe la noi. Nu vad unde e problema ca stirile nu sunt stiri atat timp cat romanii sunt cu ochii pe RTV.
  • Ano>NIm Ano>NIm
    Sa nu uitam cum RTV a luat sculele de la Realitatea TV (inclusiv identitatea pentru ca realitatea se promova de mult timp cu acronimul RTV), au ciordat sigla si grafica si au inceput sa intoxice romanii cu stirile lor, creand confuzia ca ei "prezinta Realitatea"... https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCIW90UPgEv4ZwADH-Ruh8egwbyqwH0CjzdpvhOTQJ4avWCqlFuw
    Trecand peste ani, cu o grafica mai moderna, cu denumirea de RomaniaTV, acest RaitaruTV... RTV...postul lui Sebastian Ghita a devenit mult mai popular, si mai tare, dar cu compromisul de a aplica formula lui Dan Diaconescu- acela de "OTeVizare"
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Aloooo, stimabile, ai uitat de DD, pai se poate asa ceva? Ala vine de la 21.
  • ADRIAN ADRIAN
    iata programul de zi cu zi al Romaniei TV:
    ora 7: stirile de dimineata.,, EXCLUSIV! : CE A ZIS OANA ZAVORANU LA IESIREA DIN SPITAL? IMEDIAT, NUMAI LA ROMANIA TV"
    ora 8: ,, EXCLUSIV! : CE A ZIS OANA ZAVORANU LA IESIREA DIN SPITAL? IMEDIAT, NUMAI LA ROMANIA TV"
    ora 10: IMAGINI SOCANTE CU ALEXANDRA STAN. EXCLUSIV! (desi pozele sunt de o saptamana pe net )
    ora 13: invitata la discutii, Paula Iacob spune ca Traian Basescu se afla la al 2-lea mandat. STIRE DE ULTIMA ORA: BASESCU E LA AL DOILEA MANDAT, discutii aprinse in platou ...
    ora 16: ,, EXCLUSIV! : CE A ZIS OANA ZAVORANU LA IESIREA DIN SPITAL? IMEDIAT, NUMAI LA ROMANIA TV"
    ora 17: SOC! ,,USL-UL SE CLATINA!"
    ora 20: in sfarsit declaratiile O. Zavoranu :) Laura Chiriac ii are la telefon pe CATALIN BOTEZATU, EVELIN BADEA, ROXANA ILIESCU, PEPE, DIRECTORUL SPITALULUI, MARIOARA ZAVORANU si astfel ecranul e impartit in 1000 de bucati ! ;)
  • ADRIAN ADRIAN
    pentru mine, Romania TV este sora mai mica a lui Kanal D(e scurgere) . numai stiri mondene despre toate curvele ,,vedete", si ,,toc-souri" cu invitati permanenti: Tatoiu, Paula Iacob... ca sa nu mai spun ca stirile de ultima ora sunt de tot rasul: burtiera galbena la orice: ,, un om a cazut de pe bicicleta la Vaslui" => ,,in direct cu noi sunt doamna Liliana ( ? ) si Bogdan Chireac. Cum comentati? " raspuns: ,,domnu' basescu e de vina, ca sa nu mai spun de madam udrea ..." O.o . ca sa nu mai zic de studiourile cu pereti de plastic semi-transparent de pus la porti cu neoane colorate si un televizor LCD atarnat de peretele din spatele prezentatoarei.

Trimite un comentariu

sus